Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csodálkozik el azon a barátnőm, amióta komolyabb kapcsolatban vagyok vele, hogy szerinte idővel nagyobb lett a péniszem?
Ha nem vagy kamaszkorban,akkor ennek semmi valós alapja nincs.Bizonyos kor után már nem nő tovább a pénisz.Max.műtéti úton növelhető.
Ha mégis,akkor kérem a receptet :)
F40+
pár év házasság után is van, hogy elcsodálkozik az asszony, hogy milyen nagy, meg mintha nőtt volna vagy mintha keményebb lenne.
Annyi változott, hogy éppen be volt indulva és nagyon szűk volt és nekem is állt rendesen.
Azért, mert ő tényleg úgy látja, vagy akár érzi is! :) Ennek csak örülni lehet. :D
Nekem is mondta egyik csajom 1 év után, hogy "mit csináltál vele???" "nagyobb lett" és mosolygott... Hát nem zabálni való? :D
Én is minden barátnőmnek mondom, hogy pont az ilyen melleket szeretem.
És amióta együtt vagyunk tuti, hogy nőtek.
Örülnek neki. ez a lényeg.
Lehet egyrészt az, hogy tényleg nőtt valamennyit. Ha nem múltál el 21 éves kb., akkor ez simán benne van.
De egyébként is változhat 1-2 cm-t a méret szerintem. Ha jobban tetszik a lány, akkor keményebb és nagyobb. Ha meg nem tetszik annyira, akkor nem áll fel egészen, és kisebb marad. Ez is egy visszajelzés a csajnak, hogy a pasi mennyire találja vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!