Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha barátnőm holmijai között véletlenül találtam egy hatalmas műpéniszt, szóba hozzam, vagy ne?
Tulajdonképp zavar mert akkora, hogy elszégyenlem magam mellette az átlagos szerszámommal. Napok óta rágódok rajta... Kevés vagyok neki esetleg?
De kicsit izgató is a dolog. ;-)
Itt nem a méret a lényeg (akár a barátnőitől is kaphatta vicces ajándékként), hanem:
- azóta szerezte-e be mióta együtt vagytok?
- használja-e egyáltalán amikor nem vagy otthon?
Mert ha már évek óta megvan neki és még lehet nem is használja akkor felesleges az aggódásod, hogy esetleg kevés vagy neki.
Előbb ezekre a kérdésekre keresd a választ!
Mondjuk azt lehet nem fogod tudni kideríteni, mikor szerezte be (ha csak el nem mondja), de azt észreveheted használja-e.
Figyeld meg pontosan hol és hogyan van tárolva, milyen szögben áll, stb., és időnként ellenőzid változatlan-e. Ha kiveszi és utána visszarakja a "helyére" biztosan nem pont úgy fog elhelyezkedni mint előtte!
Ha pedig esetleg kiderül, hogy használja, csak akkor kell a következő lépésen gondolkozni, addig felesleges! Addig semmiképpen se hozd szóba!
figyelj már koma: Ha nem lenne elégedett veled gondolod, hogy összebútoroztok?
Az, hogy veled él már kéne, hogy jelentsen valamit.
Szerintem említsd meg neki finoman,humorosan.
Valószínűleg csak szégyellte megmutatni vagy beszélni róla.Ezt ne vedd hazugságnak vagy titoknak.
Bár megértem az érzéseidet.Valószínűleg én is így reagálnék.
De én inkább vettem a páromnak.:)
Valóban izgató ahogy elnyeli a hatalmas bránert :)
Próbáljátok ki!
Megbeszéltük.
Úgy döntöttem, finoman célozgatok neki, mi lenne, ha vennénk egy műszerszámot. Egyből rávágta, neki már van. :-) Még aznap este "bevettük harmadiknak" ;-)
Persze jött a szöveggel, hogy egészen más avval, attól még imádja az enyémet... De egyértelművé tettem számára szarkasztikus humorral, ha megtudom, hogy elhagy egy nagy farkú pasiért, én levágom neki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!