Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek hatalmas farka van és nem fér be a punciba attól még lehet egy kellemes estét összehozni?
mi az h nem fér be?
mi vagy te,ló?
"Olyan vastag nem lehet, hogy ne férjen be."
Ebből látszik, hogy - a 4. hozzászólóhoz hasonlóan - neked se punci van a lábad között. :-))
7. hozzászóló nem tudom hogy fiú vagy e, vagy lány. Sok lány abban a hitben él h mekkora van a barátjának mert nem fér be stb, persze az nem jut eszébe h a lányt 5 percig izgatta és már tömné be a 15 centis fogpiszkálót, valszeg ha szük a lány akkor az se fog menni...
Ha kellően fel van izgatva, akkor befér, idő és energia, de befér és nagyon jó érzés a fiúnak. Én tapasztalatból mondom, minden arcozás nélkül, volt egy iszonyat szűk barátnőm, egy újjam fért be kb, idő volt mire az aktus előtt eljutottam odáig hogy be tudjam tenni, de sikerült.
És azért egy jól megtermett banán méretű cerkát már nehezebben rakosgatsz....
Olyan nincs h nem fér be, baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!