Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék aszexuálissá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék aszexuálissá válni? 18/L

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
miért akarnál?? :O
2016. febr. 28. 18:21
 2/10 RRR ***** válasza:

ne tedd

inkább egy normális pasit keress!!!!

2016. febr. 28. 18:21
 3/10 A harmadik szem ***** válasza:

1. Annak születsz

2. Trauma

3. Több éves agykontrollal, ami még mindig nem garantál tökéletes aszexualitást, csak egyre jobban nyomódik el a vágy ahogy egyre tovább gyakorlod.

2016. febr. 28. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:

sehogy! Valaki vagy az vagy nem.

Nyilván azt hitted valakiről hogy életed szerelme lesz, közbe meg életed csalódása lett...keress normálisat ahogy előttem írták.

2016. febr. 28. 18:44
 5/10 anonim ***** válasza:

harmadik válaszadó válasza elég pontos.

Én a felsoroltak közül a 3. opciót csinálom már 3 éve.

Nem ajánlom.

Több pszichés betegséget is összeszedtem,köztük a disszociatív személyiségzavart.Jelenleg nagyjából 3 énem van,és állandóan változik a hangulatom,felerősödik időről időre az öngyilkossági hajlamom (legutóbbi kísérletem január végén volt,azt túléltem)

Ha tudatosan akarsz felépíteni egy érzelmi világot,mondhatni egy új ént,az ahhoz fog vezetni hogy csak elnyomod a régit,és meghasadsz.

Hidd el,nem érdemes így élni.Én se tudom miért folytatom egyáltalán.Semmi értelme az életemnek úgy hogy csak az öngyűlölet forral,és minden gondolatom az önmagam elpusztításához tér vissza.

19/f

2016. febr. 28. 18:45
 6/10 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék!

Nincs semmiféle szerelmi csalódás

csupán csak állandóan a szexre gondolok mert sajnos már nem tudok másra gondolni

a legképtelenebb helyzetekben is

2016. febr. 28. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:

és ez miért baj hogy a szexre gondolsz? Nem értem.

szexre gondolsz, de nem akarsz szexelni?

amúgy az is lehet, hogy valaki befolyásolja a gondolataid, hogy épp mire gondolj.

2016. febr. 28. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
18 éves fiatal lány vagy, semmi baj nincs azzal,ha a szexre gondolsz :)
2016. febr. 28. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is mocskosnak éreztem magam amikor tizenévesen mindig a szex járt a fejemben. Szégyelltem magam előtt is.

Állandó párkapcsolat, munka aki leköt majd csökkenti ezt.

De ha mégsem, ne bánkódj:))

A szexuális fantáziálás és álmok a legkedvesebb időtöltésem.

2016. márc. 2. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:

ezzel semmi probléma, figyi én amikor szarok akkor is a szexre gondolok, hogy mi lenne ha meglovagolna ott egy csaj, akkor evés közben is, hogy mi lenne ha kaja közben szopna.

akkor az utcán sétálva is, hogy mi lenne ha egy szembejövő csaj lerántaná a gatyát rólam és elkezdenénk az utcán szexelni, stb.

2016. márc. 4. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!