Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek tényleg a telt alakú nők jönnek be?
Akkor pl Britney alakja itt még jó volt ugye?
Így mennyire értékelnétek 10/ (amíg csak ő van a képeken)?
És ha mondjuk mellérakunk egy vékony csajt, akinek szerintetek kevésbé jó alakja van, mondjuk Hilton kis asszonyt, akkor melyikre hány pontot adnátok, ezek képek alapján?
Ismered, hogy ahány ember annyi ízlés? Nincs "pasik, nekünk mi jön be".
Nekem spec. ez a Britney eléggé nem jön be. Ettól függetlenül mondjuk ő ( [link] bejön alakra.
Britney teste 10/10, de sajnos buta mint a föld, úgyhogy ebből a szempontból nem kifejezetten álomnő.
De Britney nem telt, még ezeken a képeken se.
Nézzetek meg egy ilyen kérdést 10ből 8 pasi azt mondja hogy nem a vékony csajok jönnek be neki...
Tehát azért picit lehet "általánosítani" a dolgot szerintem.
Vagy csak azt gondolják hogy a kérdező csak teltebb lány, és ezzel akarnak bevágódni?
Nyilván minden kérdés alá az ír, aki egyetért. Vagy bevágódni akar, vagy aki nem ért egyet az minek frusztrálja a kérdezőt, ha így is zavarja a kinézete.
Persze előfordul néhány ellentmondó is, akit jól lepontoznak. Nehéz elfogadni mások véleményét, ugyebár.
Britney kevés mint mackó sajtban a brummogás...
Én személy szerint kifejezetten a husika, duci lányokat kedvelem :) Főleg ha jó széles csípővel és kerek popsival párosul akkor teljesen elolvadok! A minimum itt kezdődik nálam (ismétlem: minimum!)
A külsőre vonatkozó ízlésem mellett külön öröm számomra, hogy tapasztalataim sokkal kedvesebbek és szerethetőbbek is vékony társaiknál. A kedves, mosolygós, pozitív beállítottság pedig szintén gyengepontom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!