Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nektek tényleg a telt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek tényleg a telt alakú nők jönnek be?

Figyelt kérdés

Akkor pl Britney alakja itt még jó volt ugye?

[link]

Így mennyire értékelnétek 10/ (amíg csak ő van a képeken)?

És ha mondjuk mellérakunk egy vékony csajt, akinek szerintetek kevésbé jó alakja van, mondjuk Hilton kis asszonyt, akkor melyikre hány pontot adnátok, ezek képek alapján?

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 28. 10:55
1 2
 1/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

Ismered, hogy ahány ember annyi ízlés? Nincs "pasik, nekünk mi jön be".

Nekem spec. ez a Britney eléggé nem jön be. Ettól függetlenül mondjuk ő ( [link] bejön alakra.

2016. febr. 28. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Britney teste 10/10, de sajnos buta mint a föld, úgyhogy ebből a szempontból nem kifejezetten álomnő.

De Britney nem telt, még ezeken a képeken se.

2016. febr. 28. 11:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a telt alak tetszik, nem a sovány, vékony. De mindkettőnél vannak határok.
2016. febr. 28. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem egyforma egy embernél sem...Én pl jártam már nagyon vékonnyal, átlagossal, most egy husival.Nem ezen múlik, megtetszik-e valaki, hanem az összképen.
2016. febr. 28. 11:09
 5/11 A kérdező kommentje:

Nézzetek meg egy ilyen kérdést 10ből 8 pasi azt mondja hogy nem a vékony csajok jönnek be neki...

Tehát azért picit lehet "általánosítani" a dolgot szerintem.

Vagy csak azt gondolják hogy a kérdező csak teltebb lány, és ezzel akarnak bevágódni?

2016. febr. 28. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
britney nem jön be. de egyébként igen, főként a teltebb lányok tetszenek
2016. febr. 28. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem a normális alkatúak jönnek be, teltek max. csak szexre mert némelyik bevállalósabb az ágyban.
2016. febr. 28. 11:15
 8/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%

Nyilván minden kérdés alá az ír, aki egyetért. Vagy bevágódni akar, vagy aki nem ért egyet az minek frusztrálja a kérdezőt, ha így is zavarja a kinézete.

Persze előfordul néhány ellentmondó is, akit jól lepontoznak. Nehéz elfogadni mások véleményét, ugyebár.

2016. febr. 28. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
39%
1nő max.60kg lehet,ebben mindent elmondtam!!!
2016. febr. 28. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

Britney kevés mint mackó sajtban a brummogás...

Én személy szerint kifejezetten a husika, duci lányokat kedvelem :) Főleg ha jó széles csípővel és kerek popsival párosul akkor teljesen elolvadok! A minimum itt kezdődik nálam (ismétlem: minimum!)

[link]

A külsőre vonatkozó ízlésem mellett külön öröm számomra, hogy tapasztalataim sokkal kedvesebbek és szerethetőbbek is vékony társaiknál. A kedves, mosolygós, pozitív beállítottság pedig szintén gyengepontom :))

2016. febr. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!