Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hányszor jöttök össze olyan nővel, akik igazából nem jönnek be?
25/F vagyok és szerintem kevésbé szép, esetleg teltebb nőket nem feltétlenül lehet úgy szeretni, mint egy vonzóbb nőt. Legalábbis az a kapcsolat hamarabb véget ér. Igaz, hogy nem az első a külső (elméletben), de gyakorlatban meg tagadhatatlan, hogy mindenki azt nézi meg először, abba szeret bele először.
Ti össze szoktatok jönni olyannal, aki nem jön be, csak azért, hogy legyen valaki ideiglenesen, amíg esetleg nincs jobb?
Én nő vagyok. Hááát, ha előre mondod neki, hogy csak szex, szerintem az a legkorrektebb. És a 24-25-ben találhatsz olyan lányt, aki bár nem született tökéletesen szépnek, de ad magára, és el is fog menni veled szexelni így is.
Viszont kicsit hadd tegyem rendbe a gondolkodásodat!
Ezt a külsőbe szeretnek bele dolgot. Én egy jó alakú, helyes arcú lány voltam mindig, egyetemen meg-meg nézegettek a fiúk, de a párkapcsolataim nem ebből alakultak ki, hanem abból, hogy voltam egy lány a sok közül. AZTÁN KINYITOTTAM A SZÁMAT. Ami azon kijött, az rabul ejtette a fiúk szívét. Nem a külsőmbe szerettek bele, egyáltalán nem. Hidd el, ha normális kapcsolatot szeretnél, akkor lesz olyan, hogy egy lány a munkahelyeden, vagy a vonaton, vagy a netes társkeresőről elhívva leül veled szemben a kávézóban, vagy az irodában, és kinyitja a száját, és te utána azt fogod érezni, nahát, hogy milyen hasonló hozzám! De okos, és főleg milyen kedves? És akkor szerelmes leszel belé, és egyáltalán nem biztos, hogy tökéletes lesz az a lány külsőre, de NEM FOG ÉRDEKELNI, mert tudod, hogy igen, őt akarom, ő kell!
Na igen, erre voltam kíváncsi :) A nők ezt szeretik, ha így kimondják, nekem viszont nem lenne szívem előre megmondani, hogy csak azért ismerkednék, mert valójában nem is csak ezért.
Olyan viszont még sosem volt, hogy valakibe így belezúgjak, vagy ennyire megtetszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!