Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Nektek a kicsit teltebb (NEM DAGADT) vagy a sovány lányok/nők jönnek be?
Figyelt kérdés
Életkort is írjatok kérlek.2016. jan. 2. 04:26
1/17 anonim válasza:
Nekem inkább a kicsit teltebb. De volt már, hogy soványabb lány is bejött.
Életkorral nem függ össze ez nálam, ez mindig így volt.
30+ /F
2/17 anonim válasza:
Ezekről a kategóriákról kicsit mindenkinek más jut eszébe (lehet, hogy te kicsit teltnek látod, de én már dagadtnak, stb), szóval rakj fel képet, és akkor tudunk válaszolni.
3/17 Igen, én vagyok! :) válasza:
Teljes mértékben egyetértek a #2-al. Vagy legalább netről valami hasonlót.
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Mindegy csak jó kedélyű legyen!:)
43F
7/17 anonim válasza:
Én valamiért írtózom a zsíros lányoktól :/ Viszont van 1 lány aki ennek ellenére is nagyon bejön, de 100%ban vékony párti vagyok :)
8/17 anonim válasza:
Csakis vékony, nagy szilikon mell, kis derék.
9/17 anonim válasza:
Inkább a kicsit teltebb, pl.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!