Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/Férfiak! Nektek a kicsit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Nektek a kicsit teltebb (NEM DAGADT) vagy a sovány lányok/nők jönnek be?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok kérlek.

2016. jan. 2. 04:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

teltebb

29F

2016. jan. 2. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy.

18/F

2016. jan. 2. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem kb. ilyen az ideális: www.femina.hu/szepseg/noi_szepseghibak/pocak.jpg

És ez a határ ami még bejön: [link]

25/F

2016. jan. 2. 12:33
 14/17 anonim ***** válasza:
vékony
2016. jan. 2. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyi dagadt nő van itt, hogy így le lett pontozva, akinek a vékony lány tetszik? :D Gyerünk csajok, inkább menjetek futni, azzal hamarabb célt értek, mint a piros kézzel...
2016. jan. 3. 00:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek megvan a maga ideálja, de bizonyos határokon belül még az is változik. Több etológus tollából olvastam már olyat, hogy még az aktuális gasztronómiai jóllakottság is belejátszik. Tehát pl. az éhes (és itt nem a mai, jajmárhúszpercenemettem éhezésre kell gondolni) férfi szexuális vágya a húsosabb idomok felé irányul. Magamon ezt még nem sikerült megfigyelnem. De azt pl igen, hogy ha kevésbé voltam szerelmes, akkor ha az aktuális barátnőm alulról verte az ideálom korlátait, jobban bejöttek a +5 kilós csajok. Vagy fordítva.
2016. jan. 3. 10:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Inkább vékony, de ha nem szélsőséges akkor igazából mind1, csak szeressen :)

18/f

2016. jan. 3. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!