Az idősebb férfiak miért kedvelik a fiatal huszonéves kicsit teltebb nőket?
Figyelt kérdés
én rajtam van egy kis felesleg és azt veszem észre hogy a 40 - 50 év körüli férfiakat sokkal jobban vonzom mint a saját korosztályomat.... persze ennek örülök is, mert apakomplexusom van :D
de komolyan...miért jönnek be a husisabb fiatal csajok az idősebb pasiknak jobban, mint a fiatalabb pasiknak?
2015. máj. 3. 14:16
1/7 anonim válasza:
mert az idősebbek már annak is örülnek ha megkapnak valami fiatal csajt és nem válogatnak de hidd el egy csinos csajjal még szivesebben lennének
2/7 anonim válasza:
Mert egy ducit könnyebb felszedniük.
3/7 anonim válasza:
Hülyeségeket beszélnek. Mintha egy teltebb lány nem lehetne szép vagy csinos...
Egyszerűen az az ő koruk ideálja. Akkoriban nem voltak 20 kilós kifutómodellek és média, ami tönkreteszi a nők énképét és mindenkibe a beteges vékonyságot súlykolja, emiatt egyre értéktelenebbnek hiszik magukat. :)
5/7 anonim válasza:
A fiatal huszonéves kicsit teltebb nőket kortól függetlenül mindenki kedveli. Ahhoz nem idősebbnek lenni. Sőt!! Sokkal jobban és többen mint gondolják sokan.
6/7 anonim válasza:
Nekem is szoktak udvarolni 40-50-es pasik, pedig én sovány vagyok. :D Ez nem testalkat függő, szeretik a fiatal lányokat, akik csinosak.
7/7 anonim válasza:
Mert a nőkön legyen forma.
(Habár még messze nem vagyok 40 éves.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!