Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúknak mennyire fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak mennyire fontos a szüzesség elvesztése? Különlegesnek kell lennie?

Figyelt kérdés

Mert a lányok többségének fontos hogy különleges legyen hogy azzal veszítse el akit szeret.

Fiúknál ez hogy van? Ők nem csinálnak belőle ügyet? Nem számít ha egyéjszakásban vagy barátság extrákkalban vesztik el?

*bocs pár szó helyesírásáért,de nem kell leharapni a fejem

2016. febr. 25. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Én örültem, hogy nem egy kalanddal vesztettel el. Így különlegesebb volt azért.
2016. febr. 25. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:

én is fontosnak tartom h különleges legyen és azzal a nővel akit szeretek.

De ha más nincs a barátság extrákkal is belefér, mert az illetőt ott már egy ideje ismerem és az is sokat számit.

2016. febr. 25. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a lányok többségének fontos hogy különleges legyen hogy azzal veszítse el akit szeret."

Ezen hangosan felröhögtem.

2016. febr. 25. 23:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is kivétel vagyok, kifejezetten megbántam az elsőt! 22F
2016. febr. 26. 00:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy nem számít. Persze évek óta ez az elfogadott mindkét nem 95%-nál, hogy dugjanak orrba szájba. Nekem fontos volt, hogy különleges legyen és nem cserélném le azt az emléket semmi másra.
2016. febr. 26. 00:57
 16/18 anonim válasza:

Az elso egyuttletem egy k.vaval volt, a masodik pedig a szerelmemmel.

Erezheto volt a kulonbseg, igenis szamit nalunk is.

Nagyon megbantam hogy kihasznaltam az eso alkalmat. Inkabb lettem volna szuz 17 eves koromig es lett volna az elso a szerelmem

2016. febr. 26. 01:04
 17/18 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok

ahogy megjósoltam ide tódult minden kivétel és hisztizni kezdett... már privátokat is kapok, nem válaszolok rá!!!

NEM MONDTAM, hogy ez jó lenne, sosem szeretkeznék érzelmek nélkül, a fiúk többsége akkor is minél hamarabb túl akar lenni rajta, ez tény.

persze olyan "férfi" is van(akkor már én is idézőjelezek), aki szintén így dondolkozik csak nem sikerült rá alanyt találni, aztán nagy álszenten előadja, hogy azért nem vesztette el eddig mert a szerelemre várt... :D hogyne :D

2016. febr. 26. 02:21
 18/18 Secret184 ***** válasza:
100%
Mert te mindenki fejébe belelátsz, mi? :D Te vagy a helyi szupermen?
2016. febr. 26. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!