Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire fontos, hogy egy lány orálisan kielégítsen?
azért gondolod igy mert szüz vagy
én személy szerint tudom mellözni az orális kényeztetést egy kapcsolatban az nem fontos hogy a csaj engem lepippantcson... viszont nyalni szeretek
de majd gondolom te is beállsz a sorba és feladod a gondolataidat egy szépfiu kedvéért jobb belátásod ellenére.
száz szonak s egy a vége: beszéld meg a partnerrel és ha szeret akkor elfogadja ezt és nem erölteti addig amig úgy érzed nem állsz rá készen
a harmadiknak igaza van de nem teljesen.
Ha nekem pasikén örömet okzo az, hogy kinyalom a nőt, de nem okoz akkora örömet hogy ő elötte/után lesz*pjon... akkor végülis az én párkapcsolatom is jó, mert kölöcsönes örömet tudunk a másiknak szerezni. Ö örül mert nyalom ő örül hogy én ezt nem várom el cserébe és én örülök mert ö örül... Akkor viszont a történet vége mindkét oldalon Happy end.
Nem álszenteskedek jo dolog az ha a csaj önként odatérdel és szorakoztat... de ez olyan dolog amit ö döntsön el, mert ő játszadozik velem és én élvezem... de a szexet ugyanugy tudom élvezni ha nem csinálja... Az orális szex csak az elöjáték része... az elöjáték meg annyira tág fogalom hogy hihetetlen... :) Mindenki döntse el és beszélje meg a partnerével hogy kinek mi fér bele az elöjátékba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!