Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire fontos, hogy egy lány orálisan kielégítsen?

Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést, mert még szűz vagyok és gyakran játszom a gondolattal, hogy vajon milyen lesz egy fiúval. És ilyenkor gyakran az jár a fejemben, hogy én élvezném, ha a fiúm kinyalna, viszont én nem biztos, hogy lemerném őt pippantani. De lehetséges, hogy csak azért gondolom így, mert még szűz vagyok?

2015. aug. 29. 08:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én meg ki akarnék végre nyalni egy lányt.
2015. aug. 29. 08:36
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

azért gondolod igy mert szüz vagy

én személy szerint tudom mellözni az orális kényeztetést egy kapcsolatban az nem fontos hogy a csaj engem lepippantcson... viszont nyalni szeretek

de majd gondolom te is beállsz a sorba és feladod a gondolataidat egy szépfiu kedvéért jobb belátásod ellenére.

száz szonak s egy a vége: beszéld meg a partnerrel és ha szeret akkor elfogadja ezt és nem erölteti addig amig úgy érzed nem állsz rá készen

2015. aug. 29. 09:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Az nem gáz, ha elsőre nem csinálod, de azért az elég furcsa, ha egész végig nem akarod... pláne ha te meg hagyod hogy ő kinyaljon. A szex elsősorban arról szól, hogy a másiknak örömet okozz, és ha mindketten ezen vagytok, akkor kölcsönösen ki fogtok elégülni. A barátod sem azért nyal ki mert minden vágya hogy egy puncit nyalogasson 15 percig, hanem hogy te élvezd.
2015. aug. 29. 09:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

a harmadiknak igaza van de nem teljesen.

Ha nekem pasikén örömet okzo az, hogy kinyalom a nőt, de nem okoz akkora örömet hogy ő elötte/után lesz*pjon... akkor végülis az én párkapcsolatom is jó, mert kölöcsönes örömet tudunk a másiknak szerezni. Ö örül mert nyalom ő örül hogy én ezt nem várom el cserébe és én örülök mert ö örül... Akkor viszont a történet vége mindkét oldalon Happy end.

Nem álszenteskedek jo dolog az ha a csaj önként odatérdel és szorakoztat... de ez olyan dolog amit ö döntsön el, mert ő játszadozik velem és én élvezem... de a szexet ugyanugy tudom élvezni ha nem csinálja... Az orális szex csak az elöjáték része... az elöjáték meg annyira tág fogalom hogy hihetetlen... :) Mindenki döntse el és beszélje meg a partnerével hogy kinek mi fér bele az elöjátékba

2015. aug. 29. 09:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
a párom imádja.... heti 4-5 alkalom biztos van ami szájjal történik :)
2015. aug. 29. 09:36
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Ha magad elott latsz majd egy kokemeny, eres futykost, raszoritasz a kezeddel, s erzed a farok illatat, nem fogod kibirni, hogy ne pippantsd le a nyelveddel. :D
2015. aug. 29. 09:56
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon. Ha nincs szopás az élet egy nagy szopás, abból meg nem kérek.
2015. aug. 29. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Fontos része az előjátéknak az orál... Én is undorodtam tőle gondolatban míg nem találkoztam olyannal akit szeretek és kívánok. Onnantól már nagyon izgatóvá vált.
2015. aug. 29. 12:53
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Fontos! Ha kinyalom élvezésig akkor úgy korrekt a dolog, hogy viszonozza szopással.
2015. aug. 29. 16:03
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem fontos a pasiknak. Barátom imádja mikor leszopom. Én pedig élvezettel csinálom neki. Felizgat teljesen mikor látom hallom elélvezni, valamint imádom a spermáját, nagyon finom íze van. 20L
2015. aug. 29. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!