Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire fontos, hogy egy lány orálisan kielégítsen?

Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést, mert még szűz vagyok és gyakran játszom a gondolattal, hogy vajon milyen lesz egy fiúval. És ilyenkor gyakran az jár a fejemben, hogy én élvezném, ha a fiúm kinyalna, viszont én nem biztos, hogy lemerném őt pippantani. De lehetséges, hogy csak azért gondolom így, mert még szűz vagyok?

2015. aug. 29. 08:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az utóbbi az oka, hogy még szűz vagy. Ha majd ott áll előtted a pasid meztelenül, akkor meglátod, hamarabb gondolsz majd arra, hogy bekaphassad a merev farkát, mint hogy a saját punciddal mi van. ;)
2015. szept. 1. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fontos, hogy leszopjon egy lány, de a mezítlábas játékok igen. Nekem sokkal nagyobb csalódás az, ha nem kényeztethetem a parterem lábát, mintha nem szopna le. Volt már olyan kapcsolatom, amiben a lábszexen kívül mindent megkaptam (orál, anál), de a láb tabu volt. Sem nem kényeztethettem a lábát (simi, lábujj szopi), sem nem kényeztetett ő sem a lábával (farok izgatás, farokverés), és az nagyon hiányzott. Ugyanakkor volt olyan kapcsolatom is, ahol mindent megtett lábbal, viszont szopizni egyáltalán nem volt hajlandó, mégis maximálisan jól éreztem magam vele.

De tudod kinek mi a fontos.

Amit én tanácsolhatok, mindent a magad kedvéért tegyél, mert te akarod, és semmit ne tegyél kényszerből, akkor semmi nem lesz kellemetlen, kínos, vagy utálatos. Szép fokozatosan fedezd fel a szex rejtelmeit, és ne elvárásokszerint cselekedj.

És még egy utolsó gondolat: bármit teszel, ne szégyelld, élvezd! Ne töprengj azon, hogy a másik mit gondol rólad, ha ő is akarja, és pláne ha látod rajta, hogy ő is élvezi ;)

38/F

2015. okt. 14. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos, hogy a lány szeressen szopni, mert ez is fontos része a szexnek és mi férfiak ezt igényeljük is. F 24
2019. febr. 14. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!