Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos. Lehetek terhes? Többi lent!
Tudom,hogy már millió ilyen kérdést láttatok meg minden,de ha enyém másabb..szűz vagyok/voltam..16éves lány vagyok..a barátom 18éves és szűz volt ő is..Közösen ismertük fel egymást,közösen tapasztaltunk mindent..tegnap lefeküdtünk (13óra körül)..úgy történt,hogy vagy nem voltam eléggé felizgatva,vagy stresszeltem,de rettentő szűk voltam,és a pénisze csak olyan 3-4 cm-t ment belém..de azis nagyon fájt..ő viszont elélvezett ennyitől is a gumiba,de akkor nem volt bennem a pénisze..utána még megpróbálta úgy belémtenni,hogy a gumiba belevolt élvezve..de fájt,szóval ráhagytuk..a gumi nemvolt kiszakadva se semmi..és pont tegnap múlt el a menstruációm is,azért is feküdtünk le,meg nagyon de nagyon kívántuk egymást..6hónapja vagyunk együtt..ma venni akartam sürgősségi fogamzásgátlót,de úgy voltam vele,hogyha nem jött belém,akkor minek adjak ki 7-8 ezret..de ha meg belém került,terhes leszek..
Szerintetek az vagyok ?
a ,,szex'' után popsitörlővel megtörölgettem a hüvelyemkörül is magam,meg belül is..
Nos, ha jól értem, akkor alig tudta betenni a péniszét, azt is gumiba, de elélvezett. Mivel védekeztetek így én nem látok esélyt arra, hogy terhes legyél.
De legközelebb javaslom, hogy ha már annyira kívánjátok egymást akkor szánjatok kellő időt az előjátékra, fedezzétek fel egymás testét a kezeitekkel, szátokkal, hogy kellőképpen felizgulj és benedvesedj.
Nem véletlenül előjáték a neve, fontos szerepet játszik a szexben, megadja az alapot a könnyed és élvezetes behatoláshoz és nem mellékesen fájdalommentesen :)
Az a baj még,most juott eszembe,hogy az elején a gumit rosszul tettük fel..fordítva..de addig nem jött belém..csak levette és felraktuk a jó irányből..nagyon kezdők vagyunk..és akkor nem kerülhetett már bele előváladék?! Most nagyon befájdult a hasam hogy ez eszembe jutott...Ugye nem vagyok az??
Most nagyon félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!