Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos. Lehetek terhes? Többi lent!
Tudom,hogy már millió ilyen kérdést láttatok meg minden,de ha enyém másabb..szűz vagyok/voltam..16éves lány vagyok..a barátom 18éves és szűz volt ő is..Közösen ismertük fel egymást,közösen tapasztaltunk mindent..tegnap lefeküdtünk (13óra körül)..úgy történt,hogy vagy nem voltam eléggé felizgatva,vagy stresszeltem,de rettentő szűk voltam,és a pénisze csak olyan 3-4 cm-t ment belém..de azis nagyon fájt..ő viszont elélvezett ennyitől is a gumiba,de akkor nem volt bennem a pénisze..utána még megpróbálta úgy belémtenni,hogy a gumiba belevolt élvezve..de fájt,szóval ráhagytuk..a gumi nemvolt kiszakadva se semmi..és pont tegnap múlt el a menstruációm is,azért is feküdtünk le,meg nagyon de nagyon kívántuk egymást..6hónapja vagyunk együtt..ma venni akartam sürgősségi fogamzásgátlót,de úgy voltam vele,hogyha nem jött belém,akkor minek adjak ki 7-8 ezret..de ha meg belém került,terhes leszek..
Szerintetek az vagyok ?
a ,,szex'' után popsitörlővel megtörölgettem a hüvelyemkörül is magam,meg belül is..
N parázz már, mi a franctól lehetnél terhes???
Nem vagy az, nyugi. Legközelebb tanulmányozzátok át, hogyan is kell használni a gumit. AZtán hagyjatok időt arra, hogy ellazulj. Elsőre mindig van bénázás, de bele fogtok jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!