Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nem értik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem értik a pasik a "barárság extrákkal" lényegét?

Figyelt kérdés

Én azt tapasztalatom, hogy a legtöbb férfinél ez egyet jelent a szexkapcsolattal és azt hogy ez baràtsàg is egyben nem gondoljàk komolyan...Nincs ezzel alapvetően baj, csak akkor nevezzük szex kapcsolatnak...De ha màr baràtsàg akkor az nàlan egy elég mély és szoros kapcsolat...

Mivel biszexuàlis vagyok van tapasztalatom ebben nőkkel is...velük màs a helyzet érzik és értik a lényeget...

2016. febr. 25. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A barátság extrákkal ,barátság szexel füszerezve bonyodalom nélkül!!!
2016. febr. 25. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szalonképes megfogalmazás arra, hogy a felek összejárnak dugni. Az a csaj akit csak szexra tartok alkalmasnak, annak baromira nem érdekel a kicsi lelkivilága. Nevezzük bárhogyan, csak dugunk és kész. Nincs lelkizés se semmi.
2016. febr. 26. 00:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ahol szex van, ott már nincs barátság. Csak egy nő tud ilyen hülyén gondolkodni, már bocs, hogy szexelünk, de attól még lelkizünk is egymással, és fontosak vagyunk egymásnak, bírjuk egymást... Ilyen nincs, ez ugyanis járás, kapcsolat, nem pedig "barátság extrákkal".

Vagy magyarázd már el nekem kérdező, hogy szerinted mi a különbség a "barátság extrákkal" és a járás között?

Egyébként nekem még anno egyetemen volt egy lány barátom, akivel évekig tényleg tök jóban voltunk, összejártunk egymáshoz, amolyan lelkitársai voltunk egymásnak. Aztán egyszer rágerjedtünk egymásra, és barátságból dugtunk. Ebben az volt a poén, hogy senkinek nem mondtuk el, a külvilág felé (baráti kör, csoporttársak) nem mutattunk semmit, ugyanúgy viselkedtünk, mint korábban, viszont ha ránk jött, akkor titokban átmentünk egymáshoz és dugtunk.

Viszont az történt, hogy én elkezdtem ismerkedni egy másik lánnyal, erre elkezdett féltékenykedni. Vagyis az ő szemében köztünk "kapcsolat" volt. Te is ezt csinálnád?

Úgyhogy kösz, nem, azóta se vagyok benne ilyenben, egy lányt vagy dugok és nincs köztünk semmi, vagy pedig járok vele és úgy dugom. De ilyen marhaság, hogy "barátság extrákkal", engem nem érdekel többet, nincs értelme.

2016. febr. 26. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!