Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nem értik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem értik a pasik a "barárság extrákkal" lényegét?

Figyelt kérdés

Én azt tapasztalatom, hogy a legtöbb férfinél ez egyet jelent a szexkapcsolattal és azt hogy ez baràtsàg is egyben nem gondoljàk komolyan...Nincs ezzel alapvetően baj, csak akkor nevezzük szex kapcsolatnak...De ha màr baràtsàg akkor az nàlan egy elég mély és szoros kapcsolat...

Mivel biszexuàlis vagyok van tapasztalatom ebben nőkkel is...velük màs a helyzet érzik és értik a lényeget...

2016. febr. 25. 18:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
pedig a barátság extrákkal az szex és semmi más.
2016. febr. 25. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Én értem és szeretnék is ilyen kapcsolatot!
2016. febr. 25. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Azt nem közlik nyíltan a felelősség végett hogy dugás kell , ezért a barátság szó mint varázsige elé kerül . A nyerőgép is ezen az elven működik , a tulajdonosa nyer .
2016. febr. 25. 18:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Az első vàlaszolónak üzenem, hogy az amiről ő beszél az a szex kapcsolat...Vagy csak nàlam jelent még valamit a mai vilàgban a baràtsàg szó?
2016. febr. 25. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
TÉNYLEG nem értik.Egyszer belementem egy pasival ilyenbe,taliztunk,szexeltünk...kb 2-3 hét múlva keresett megint,gondolom mikor megint szexelhetnékje lett.Az ilyen mit gondol?Mi vagyok én,ingyenk*rv*?Barátság extrákkal,barátág nélkül...
2016. febr. 25. 18:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátok nem szexelnek.

Akik kedvelik egymást és szexelnek is, azok járnak.

A "barátság extrákkal"= arra kevés vagy, hogy járjunk, de baxni jó leszel.

2016. febr. 25. 18:41
 7/13 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
77%

Azért azon is érdemes elgondolkozni, hogy azt mondod valakivel na akkor legyen barátság extrákkal. Ez elve azt feltételezi, hogy már barátok vagytok. Mivel barátság nem csak úgy bumm a semmiből alakul ki. Annak idő és befektetett energia kell. Szóval egy vadidegentől, miért várnál el barátságot extrákkal? Nyilván csak dugni akar. Ha ezt mind komoly fiúbarátaid csinálták, akkor sajnálom.

A barátság pedig nem (csak) jó beszélgetéseket és közös programokat jelent, nekem.

2016. febr. 25. 18:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem érti senki mert az már nem csak barátság, az már mondhatni egy kapcsolat legjobb barátok akik dugnak is.

Vagy nem merik bevallani az érzéseiket h mindkettő többet szeretne vagy az egyiknek úgymond elég szexre a másik.

ti a filmekből éltek a mesekorszakokban.

2016. febr. 25. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#4: "Vagy csak nàlam jelent még valamit a mai vilàgban a baràtsàg szó?"

Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Ha tudnád, mi az a barátság szó, akkor nem bsznál egyik barátoddal sem, mert normális barátságban nincs szex és nincs semmi vonzalom...

Komolyan mondom, ez elszomorító volt....

2016. febr. 25. 19:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem szexet jelent akkor mond meg mi az extra, kérdező

tul fiatal vagy az élethez

2016. febr. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!