Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akartam az anált, azóta nem keres. Vége van ennek?
Örülj neki! Hogy ettől a kreténtől megszabadultál!
Amikor a p..cidba tette legalább ott nedves voltál?
Vagy oda is csak szárazon tette be?
Előtágítani kell.
Ha szeretnéd folytatni, keresd meg s mond neki, legközelebb "be kell melegíteni", de benne vagy.
"Próbáljam megbeszélni vele vagy én se keressem őt?"
Ahogy akarod...
Előjáték,tágítás nélkül,aztán megsértődik.
Egy éretlen önző kis pöts a gyerek,felejtsd el a fenébe.
Szerintem ne keresd többet,csak szexre bármikor találsz 20 másikat is,akik fele ennyire se önző kis gyökerek.
Köszönöm a sok sok választ! Úgy döntöttem nem fogom őt keresni. Az a baj hogy a sértődése előtt mi barátok voltunk. Mindent megbeszéltünk egymással. Egész nap egymásnak irogattunk, csak szerelem nem volt egymás iránt. Nem volt egyikünknek sem jelenleg kapcsolata és úgy alakult hogy néha szexeltünk. Szóval így most hiányzik azért, hogy eltűnt minden szó nélkül.
A szextől amúgy meg elment a kedvem egy időre sajnos. :/
Ez hülye!(mármint a fiú) Nem szabad hirtelen.. Viszont ha kellő időt fordított volna rá, szerintem tetszett volna neked. Próbáld ezt megmagyarázni neki, hogy előtte ujjazzon "ott" és közbe nyaljon, meg ilyenek, de ezt is csak akkor ha majd ő keres.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!