Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van benne igazság, hogyha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van benne igazság, hogyha egy fiú nem csak megd#gni akar egy lányt, az látszik rajta? Máshogy néz a lányra? Miben másabb?

Figyelt kérdés
Fiúk? Férfiak? 20/l
2016. febr. 23. 22:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9 Ez igaz, de az utóbbi a tapasztalatlan fiúkra is érvényes, nemde? Szóval. :/
2016. febr. 23. 22:19
 12/15 A kérdező kommentje:

Hmm..hallottam, olvastam fátyolos meg egyéb tekintetekről. Még a végén kiderül, h van benne igazság.

Mondjuk az övé olyan ártatlan. Hogy meglepett, kikerekedett szemekkel néz rám. A szemembe néz, szinte elveszünk egymás tekintetében. Farkasszemet nézünk... Messzebbről érzékeljünk egymást. Fura..lehet hülyeség..

2016. febr. 23. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjátok már ezt abba. Ha csak szexet akart, akkor azt majd megtudod, ha a szex után mást nem akar. Akkor egy jót szexeltetek. Szörnyű.

Olyan ez, minthogy egy barátnőd moziba akar menni veled és te azon agyalsz, hogy akar e majd máshova is menni vajon? Minek ezen görcsölni komolyan? döntsd el akarsz e moziba menni vele a többi meg majd jön. Döntsd el van e kedved szexhez vele a többi meg majd jön.

2016. febr. 24. 01:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem. Máshogy közelítsd meg, kedves utolsó. Igazad van abban, ami írtál, DE!

Engem az érdekelne, hogy vajon azért bámul, mert:

- szimplán szexuálisan vonzom, megnézeger, de semmit nem akar;

-vagy épp akarna, csak nem mer(?), azért bámul csak?

Nem mindegy.

2016. febr. 24. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez így kicsit más, mint az eredeti kérdés. Mert akkor itt az a kérdés, hogy honnan lehet tudni, hogy akar e bármit vagy csak megnézett. MErt az is lehet, hogy nem szexuálisan vonzod, hanem csak fura a fejed mondjuk és azért néz meg :D

Szerintem ezt nem lehet tudni, hogy akar e tényleg valamit ennyiből. Egy csomó ember van, akit elkúrnak a szülei vagy a környezete és nem kezdeményez. Nem is azért mert nem mer, hanem mert kivan belőle irtva az, hogy neki lehet valami akarata és azt meglehet valósítani. Ezért csak ül a szemei mögött és figyel. Durva hely a világ.

Itt egyikőtöknek vállalni kell a kockázatot, hogy tesz valami plusz mozdulatot. Addig amíg ki nem ég a varázs ebből a nézegetésből.

2016. febr. 24. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!