Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egyes fiúk/"férfiak" kihasználják egy lány magányosságát, naivitását nem érzik magukat falrengető szemétnek?
Figyelt kérdés
Nem vert át senki, szimplán csak érdekelnek erről a vélemények.2016. febr. 15. 17:06
1/16 anonim válasza:
Én pont most vagyok túl egy ilyen szituáción, elég kellemetlen és szar érzés, amikor kihasználják a helyzetet. Nem kívánom senkinek sem. 21L
2/16 anonim válasza:
Amikor egyes lányok/"nők" a magányosságukat, szerelmi bánatukat azzal palástolják, hogy fiúkkal kavarnak/szétteszik a lábukat, akkor nem érezik magukat falrengető szemétnek(ez milyen szó lol)?
3/16 anonim válasza:
falrengető szemét az tényleg milyen szó? :D
egyébként ezek a naiv p*csák ugyanolyan idegesítőek, amikor mond 2 szép szót a fiú és már teszik szét a lábukat. ennyire hülye nem lehet valaki, már bocsánat.
4/16 anonim válasza:
Az embrek között általában csak a férfiak, és a nők tudnak nagyon szemetek lenni! Esetleg pár gyorsan tanuló gyerek! :-)
5/16 anonim válasza:
Nem értem ennek mi köze Felcsúthoz?
6/16 anonim válasza:
A saját tapasztalataim alapján úgy érzem, hogy néhány pasiban egyáltalán nincs semmi empátia, megbánás vagy szégyenérzet, szerencsére sok kivétel van
7/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Szerinted ha annak éreznék magukat, csinálnák? Azért ez nem olyan dolog, h jajj csak utána jöttem rá, hogy kihasználtam.:D
Őszinteség helyett a manipulálás.
8/16 anonim válasza:
Szerintem a nők fejében van baromi nagy zavar ezzel kapcsolatban. Alapvetően egy magányos nőnek jó dolog lehetne, ha valaki lefekszik vele, érinti a testét, orgazmusa lesz stb. És azért mert egy férfinek az igényei épp eddig terjednek ezért képesek valahogy rosszra fordítani a dolgot magukban. Ez a mondata fő bűnös a nők fejében: "csak szexre kellek neki". Úgy állítják be, mintha ez valami rossz dolog lenne. Holott azt is nézhetnék, hogy valaki szívesen szexel velük. Ebből lehetne egy csomó örömük. Ehelyett úgy csinálnak, mintha valami rosszat tennének velük.
9/16 anonim válasza:
Jaj, mert a lányok nem ezt csinálják. Addig jó, amíg folyton kapják a bókokat, meg bármennyire is egyértelmű, hogy a srác akar tőlük valamit, teszik alá a lovat, mert jól esik a kis egójuknak, aztán amikor kényelmetlenné válik, jön a "bocs, de t mit akarsz?" lekoptatás.
És ebből kismillió van.
10/16 anonim válasza:
"Holott azt is nézhetnék, hogy valaki szívesen szexel velük."
LOL, mit fogsz ezért kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!