Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor egyes fiúk/"férfiak"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egyes fiúk/"férfiak" kihasználják egy lány magányosságát, naivitását nem érzik magukat falrengető szemétnek?

Figyelt kérdés
Nem vert át senki, szimplán csak érdekelnek erről a vélemények.
2016. febr. 15. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én, ezt soha nem értettem. Oda, meg vissza vannak a nők. Sokszor ők akarják jobban, többször, stb. Na és abban a pillanatban, mikor vége, azonnal jön, hogy KIHASZNÁLTAK. Mintha ők, nem is tudtak volna semmit. Ott sem lettek volna.

Viszont, ha ők dobnak egy pasit, az természetes, mert lépnek tovább. Itt is rengeted válaszban az van, szakíts és lépj tovább. Hetente csinál ilyet egy nő, az korrekt és természetes.

2016. febr. 15. 17:56
 12/16 anonim ***** válasza:

És egyes lányok nem érzik magukat szarul amikor a nyomorék megduglak oszt cső faszikat választják, a normális kapcsolatra vágyó férfiak helyett?

A te kérdésedre pedig: ,,Ne a játékost utáld, hanem a játékot'' ;)

2016. febr. 15. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Naív hit azt remélni, hogy az ilyeneknek van lelkiismeretük. Akkor nem csinálnák ezt. Mondjuk szerintem a nők a legnagyobb balfácánok érzelmileg ilyen esetben. Attól még, hogy tálcán kínálják nekik a sok kamut, nem kell érte nyúlniuk.
2016. febr. 15. 19:03
 14/16 Secret184 ***** válasza:
Én sose csináltam ilyet, ellenben olyan depis csajjal volt már dolgom, aki kihasznált amíg kellettem neki, aztán a semmi miatt én lettem a szemétláda. Feleslegesek az ilyen általánosító kérdések. :) De amúgy mindig a vétlenek szívják meg mindkét nemnél.
2016. febr. 15. 19:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Élete során mindenki megtapasztalja milyen elhagyónak és elhagyottnak lenni, nemtől független. Így működnek a párkapcsolatok. Ha az arány gyanúsan eltolódik az elhagynak irányába, le kell ülni elgondolkodni a miérteken, esetleg külső segítséget kérni.
2016. febr. 15. 20:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem volt naiv a csaj,odavissza ment a műsor.

De azért valóban falrengető szemét vagyom nem vitàs.

Rühellem is magam érte rendesen.

2016. febr. 15. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!