Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok? Ha egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Ha egy férfi hirdetné magát vajon lenne rá kereslet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy a Férfiak "sokak" férre lesegetnek ,namost a nők sokkal ritkábban!

2016. febr. 23. 20:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9#ezzel egyetértek:) sokukra ráfér a törődés :)
2016. febr. 24. 02:34
 12/15 anonim ***** válasza:

En nokent itt talaltam tobb szexpartnert is. Csak azert irok, hogy megcafoljam az itt kialakult velemenyt; nekem nem kellene plusz torodes a szexen felul, hiszen nem akarok beleszeretni, az meg majdnem egyenes kovetkezmenye lenne a dolognak. :) ha valaki ilyesmire vagyik, az mondjuk baratsag extrakkal, de nem szexkapcsolat.

23N

2016. febr. 24. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért nem mindenkinek olyan könnyű szerelmesnek lenni csak úgy. Szerintem ha mondjuk egy éve nincs senkid és valahogy nem megy az ismerkedés, vagy mondjuk házas vagy 10 éve, de kellene már valami új inger, de nem akarsz nagy kavarodást, akkor kerülne szóba valami ilyesmi.

Nyilván, ha bármikor van valaki, akibe bele szerethetsz, aki törődik veled, vagy utóbbira nem vágysz, akkor nem érdekes. De szerintem az emberek nagy része, férfi vagy nő, alapvetően meglehetősen magányos.

2016. febr. 24. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Legrosszabb esetben gondolj anyádra :D
2016. febr. 24. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Termeszetesen az is lehet, hogy csak en esem allandoann szerelembe mindenkivel. Nem zarom ki a lehetoseget. :D
2016. febr. 24. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!