Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyomjam el az érzéseimet egy nős férfi iránt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy én totálisan belézúgtam. Amikor meglátom és találkozunk olyankor majdnem elolvadok tőle,és kívánom őt. Tudom,hogy nem akar tőlem semmit sem még szexet sem.
De ,hogy tudnám őt nem szeretni?
2016. febr. 23. 14:19
1/2 anonim válasza:
Elkerüléssel , tudatosítsd hogy neked rosszabb . Még akkor is ha csak egyszer fektet le vagy hosszabb ideig , a vesztes te leszel . Botrány esetén hatványozottan .
2/2 anonim válasza:
Ábrándulj ki belőle azzal, hogy rossz dolgokat tudsz meg róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!