Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idősebb férfiak, ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfiak, ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy fiatal lány ,aki vonzódik egy nős férfihoz régóta és ,ha úgy adódna szexelne vele.

A férfi jòval idősebb tőle olyan 40+-os lehet,.

Az lenne a kérdésem,hogy férfiak ti mit gondolnátok a lányról ,ha megtudnátok ezt?

Hogy viszonyulnátok hozzá a későbbiekben ?

És ,ha nem tettszene a lány ,milyen lenne a viszonyotok vele a kèsőbbiekben?

Komolyakat, köszi!

2016. febr. 22. 19:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9es ,ha nem találkoznék vele nem lennék belé szerelmes. Hogy milyen a házassága jó, ugyanis sosem csalja meg a feleségét. Csak olyan rossz,hogy még megsem ölelhetem,vagy megsem simogathatom a karját vagy valami.
2016. febr. 22. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
Örülnék neki
2016. febr. 23. 09:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar tőled semmit, hiába is gyötörne azzal, ha kicsit közelebb engedne magához, hogy csak még jobban beleszeress. Ha tényleg törődik veled, és ha tudja vagy sejti hogy szerelmes lettél bele, és törődik az érzéseiddel, akkor a saját érdekedben direkt kerül és távol tart magától.

Én maximum olyan lánnyal állnék szóba (az ő helyében) akiről biztosan tudom, hogy egy flört, vagy hovatovább egy titkos szeretői / szexpartneri viszony esetén is stabilan tudja kezelni az érzelmeit. (Ugyebár és/vagy nincs kit megcsalnia.)

40+ os pasi egészen biztosan égette már meg magát azzal, hogy jó poénak tűnt felszednie valakit, akit aztán érzelmi okokból nem tudott mgáról levakarni, úgyhogy ennyi idősen már van annyi esze, és bele se kezd egy ilyen helyzetbe.

2016. febr. 23. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Ezt én is kiírhattam volna csak 60-as pasi és 30-as nő felállásban. :o
2016. febr. 23. 11:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát köszi 13-as csak csak olyan jól esne néha hozzáérni vagy megölelni őt, de lehet ,hogy jobb így ,hogy ilyen távoságtartó, hisz így nem zúgok belé megjobban.
2016. febr. 23. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Én belemennék,ugyanúgy tekintenék rád,inkább még úgyabbul.:)Örülnék neki,nem távolodnék el,nem akarnék csalódást okozni.Miért gondolod hogy nem tetszel neki?De ha nem kimondottan jönnél be akkor sem utasítanálak vissza.
2016. febr. 23. 15:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom ,hogy bejövök e neki. Csak tudom,hogy ő nem olyan és sosem csalná meg a feleségét.
2016. febr. 23. 18:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Kölcsönös szimpátia esetén elgondolkoznék a lehetőségen!
2017. dec. 23. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!