Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El mondanátok, hogy spicelös orgazmusotok van?
Figyelt kérdés
Az orgazmusnak látható formálya az ami nekem van, és nö vagyok. Vagy is ha el megye fél métert is spricel a pu...im. De nem tudom ,hogy elsö sex elött ezt közöljem a másikkal vagy majd rá jön mi a szitu. Ez miatt nehezzen ismerkedek. Komoly válaszokat kérek.#nöi-orgazmus
2016. febr. 22. 02:07
1/7 anonim válasza:
Hehe emiatt ne izgulj nekem totál bejönne:) 22f
2/7 anonim válasza:
szia én örülnék neki nekem tetszene
szívesen kinyalnálak hogy láthassam eme élvezésed
3/7 anonim válasza:
Ha szexpartnert szeretnél, akkor mondd, és tódulni fognak! Ha csak úgy jeleznéd, azt ráérsz mielőtt szexre kerülne a sor 😉
4/7 anonim válasza:
Csak előnyt jelent ez miatt ne szégyeld magad és ismerkedj nyugodtan. Minden férfi odalesz érted.
6/7 A kérdező kommentje:
a normális válasz allat normálisat értettem és nem Trollokat utolsó 2
2016. febr. 22. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!