Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Amikor valaki orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Amikor valaki orálisan elégített ki titeket, volt már orgazmusotok ejakuláció nélkül?

Figyelt kérdés
A múlthéten próbáltam örömet szerezni a páromnak, a vége felé már láthatóan élvezte és alig bírt magával, de mégsem volt ejakuláció. Veletek történt már ilyen ?

2015. dec. 10. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem!

Valószínűleg nem jól sz0ptad őt.

2015. dec. 10. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem.

Illetve amikor aznap már nyolcadjára vertem ki, már nem sok jött, de hatalmasat élveztem

2015. dec. 10. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
A végén rosszul csináltad, és lassítottál valószínű. Monoton kell csinálni, főleg a vége felé, különben elszáll az ihlet.
2015. dec. 10. 15:03
 4/11 PearlDiver ***** válasza:
Van olyan, hogy majdnem-orgazmus, szinte azt érzem de visszatartom a magömlést. Önkielégítésnél van ez inkább néha, szeretkezésnél nem látom értelmét, akkor már inkább több menet. Bár lehet hogy ha egyre jobban megy majd a kontroll, eljátszadozok a technikával.
2015. dec. 10. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
ja, és ha nem volt ejakuláció, akkor orgazmusa sem volt...
2015. dec. 10. 15:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Már sokszor csináltam neki, szóval nagyjából tudom hogy mikor élvezi a dolgot. Most is azt láttam rajta hogy tetszik neki de aztán leállított. Valószínűleg bénáztam vmit. Köszi a válaszokat :D
2015. dec. 10. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Az nem kérdés, hogy élvezi, de orgazmusa nem volt. A fiúknak az orgazmus csak addig a pár másodpercig tart, ameddig magömlés van.
2015. dec. 10. 15:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Van jó pár téves válasz, úgyhogy igyekszem pontosítani.

Van ejakuláció (magömlés) nélküli orgazmus. Azt hogy a párodnak ilyen volt-e tőle kérdezd, lehet amúgy nem képes rá, de akkor is most valahogy pont ilyenje volt, ilyen kivétel is van, de azért többségében ezt elérni sok energiabefektetés eredménye.

Én is képes vagyok rá, bármennyiszer el tudok élvezni spriccelés nélkül és addig állva is marad a farkam, azaz egy menetben bármennyi élvezés lehet, nem csak az az első néhány másodperc.

Viszont tény, hogy orálnál nehezebben élvezek el spricc nélkül, mint normál szex közben, ezen már gondolkodtam, de nem tudom miért van. Ott is meg tudom csinálni persze, csak sokkal koncentrálósabb, a másik már automatikusan megy, abba se hagyom szinte a szexet, csak élvezek közben és folytatom végig :)

Kérdezz nyugodtan, ha bármi nem világos!

2015. dec. 10. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as

Irigyellek ezért,de ha Neked ez igy megy akkor viszont,respect:)szivesen elsajátitanám ezt a technikát,hol lehet ezt megtanulni?vagy erre szuletni kell hogy ilyen képességei legyenek egy embernek??

2015. dec. 11. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Senki sem születik ilyennek, vagy legalábbis én még nem láttam multiorgazmusos csecsemőt, nőben és pasiban sem. Van aki magától véletlenül elsajátítja, a nők jó része idővel megtanulja, a férfiak közül sokan szerintem csak azért nem, mert nem hiszik el, hogy létezik vagy ha szembesültek vele akkor valamilyen kifogással élnek.

A multiorgazmusos férfire érdemes rákeresned, vannak oktató könyvek, de a nagy részében elég homályosan fogalmaznak, szóval kell némi lényeglátás, meg önismeret (amit gyakorlással tudsz megszerezni), hogy eljuss idáig, de ez az út része. Ha lenne tökéletes könyv, ami gyorsan és egyszerűen tanít (vallási/filozófiai - lásd még tantra - térítés nélkül), akkor ajánlanám, de ilyet nem ismerek.

Ha pedig érdekel kérdezz privátban, ne trollkodjuk szét a kérdést.

2015. dec. 11. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!