Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy lány és egy fiú itt gyakorikérdéseken "ismerkedik" össze és szexelnek?
Figyelt kérdés
3 és 4,5 éves párkapcsolat után szakítottak mindkettejükkel. Néhány privát üzenet váltása után kiderül, hogy mindketten ugyanabban a városban laknak és hirtelen felindulásból a fiú átmegy a lányhoz...
Nem rólam van szó, viszont az egyikük elég közeli ismerősöm...
2016. febr. 21. 21:55
11/19 opened paradise válasza:
Most nem mindegy,hogy honnan van?
12/19 anonim válasza:
Miért lenne gond? Nekem is volt már innen hölgy.
Ha egyszer kér ember kívánja egymást...
32/F
13/19 anonim válasza:
Nem tartom gaznak.
Emberek vagyunk, emberek irnak ide.
14/19 anonim válasza:
Hogy nekem semmi csaj nem jön össze itt.
15/19 anonim válasza:
Tetszett, hogy egy N- írta ,h neki is "összejött" :P Nőknek akkor jön össze innen szex amikor akarják! Amúgy szerintem sem gáz. Én is hamar szexeltem szakítás után.
16/19 anonim válasza:
15: Nem, nem akkor jön össze, ha akarom, amennyi idióta férfi van.
17/19 anonim válasza:
27 éves nőnek innen szex. Haha. Család? Ja, hogy nem kellesz másra:D
Amúgy nem gáz. Az inkább gáz hogy te irigykedve kiírsz ilyen kérdést.
18/19 anonim válasza:
16: Ha csak szexre kell nem mindegy, hogy milyen?
19/19 anonim válasza:
18: Nem, baromira nem mindegy, hogy milyen. Ha egy tahó, akkor az ágyban is tahó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!