Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Temetőben szexeltünk, ez nagyon durva?
Figyelt kérdés
Elmentünk egy temetőben és ott kívántuk meg egymást pasimmal.
Persze olyanba ahol nincs rokonunk.
Szerintetek ez nagyon durva?
18L
2016. febr. 21. 21:37
32/37 anonim válasza:
Nekem azt magyarázza el valaki, hogy mi ebben az erkölcstelen? A halottaknak nem mindegy már? Ha én meghalok, nekem teljesen mindegy lesz, hogy mikor és hányan dugnak a síromon.
33/37 anonim válasza:
Nem egészen utolsó. Létezik olyan fogalom, hogy kegyeletsértés.
De gondolom akkor az se zavar ha anyád sírján dugnak. Bárom.
34/37 anonim válasza:
Én a 32-es válaszolóval tudok egyetérteni. Egyébként lehet anyázni meg mindenféle-fajta felmenőket szidni, de engem az is hidegen hagy, ha anyám sírján dugnának. De ezt reálisan szemlélve egy halottnak már édes mindegy és ha én is egyszer meghalok, akkor nekem is mindegy lesz.
35/37 anonim válasza:
Egyébként ja. A holttestekben, hamvakban semmi élet nincs. Élők voltak egykoron. Mostanra már a holttest csak egy halom csont, a hamvak pedig porlasztott macskaalom. Ha egy elhullott állat tetemén átsétál egy másik élő, netán párzik rajta fajtársával, az is kegyeletet sértett? De még mielőtt azzal jönne valaki, hogy mi emberek vagyunk és nem állatok, az ember is tulajdonképpen az állatvilág része, csak intelligenciából és tudatból viszonylag több áll rendelkezésére, mint a többi fajta állatnak. Ha pedig emberek párzanak egy olyan helyen, ahol már nem élő emberek vannak ilyen-olyan módon tárolva, akkor csak emlékeztet bennünket a nemlét - pontosabban élettelenség - borzalmaira. Ez a dolog tud egyesekből felháborodást kiváltani. Mindent összefoglalva én a kérdezőt nem tartom se kegyeletsértőnek, se erkölcstelennek, ha neki ott esett jól, hogy megdugják, hát váljék egészségére.
36/37 anonim válasza:
Engem beindít, lehet, hamar elélveznék az első nehány alkalommal. (Nem vicc, tényleg erekcióm támad, ha ezt a kérdést olvasom.) Szóval nincs abban semmi baj kedves kérdező, téged ott kapott el a késztetés, ha legközelebb is hasonló helyzetbe kerülsz, csak nyugodtan.
37/37 anonim válasza:
Felőlem. Csak ne rongáld össze a sírokat. Rakj rendet magad után, aztán amiről nem tudnak az nem fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!