Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Temetőben szexeltünk, ez nagyon durva?
Elmentünk egy temetőben és ott kívántuk meg egymást pasimmal.
Persze olyanba ahol nincs rokonunk.
Szerintetek ez nagyon durva?
18L
Nem durva. Megalázó, és meggyalázó.
Nem vagytok állatok, hogy bárhol egymásnak esetek. Nem én vagyok a világ legkonzervatívabb lelke, nem mondom, hogy csak ágyban párnák között, de azért van egy határ. Ha te gondolod ezt annyira erkölcstelennek, hogy feltedd ezt a kérdést, akkor kellet volna benned lennie annyi tartásnak, hogy türtőztetted magad és a párodat.
Nem akarok ítélkezni, de ez rémesen hangzik. Ha arra gondolok, hogy holmi párocska tekereg egy szerettem sírja közelében, egyszerre fordul fel a gyomrom, sajdul meg a szívem és kapok agyvérzést.
"Szarul.De amiről valaki nem tud..."
Persze, ez igaz. De ez a hozzáállás meg legitimálja mondjuk azt is, hogy a párod anyáddal meg a nagymamáddal tolja édeshármasban a hátad mögött :) Nyilván akkor szerinted ez is rendben van.
Ha arról lenne szó, hogy valami beteg vágyat éreznél a temetőszex iránt, akkor azt mondanám, hogy keress fel egy pszichológust (vagy nagyon végső esetben egy olyan temetőt, amit már 200 éve senki nem látogat), de így hogy csak "nem bírtad ki", szerintem elég szánalmas.
Hihetetlen mennyire ganéj emberek vannak. Én se vagyok vallásos, de azért a templomokat neg a temetőket tartsuk már tiszteletben.
A megyét legalább ird már le mert ha legközelebb rajtakaplak titeket a szeretteim sírja közelében én b***lak neg titeket egy vascsővel
Amúgy is kamu. Sz*r provokátor vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!