Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Temetőben szexeltünk, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Temetőben szexeltünk, ez nagyon durva?

Figyelt kérdés

Elmentünk egy temetőben és ott kívántuk meg egymást pasimmal.

Persze olyanba ahol nincs rokonunk.

Szerintetek ez nagyon durva?

18L

2016. febr. 21. 21:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj, de ez elég pofátlan és erkölcstelen..

(Bocs.. az erkölcs az ismeretlen fogalmom ma.. máshogy fogalmazom - "ge ci dolog")

2016. febr. 21. 22:28
 12/37 anonim ***** válasza:
88%
Tehát elmentetek egy temetőbe valamiért. Nem szexelni, csak úgy. Semmi okotok nem volt rá, hiszen nincs ott rokonotok. Aztán hirtelen véletlenül megkívántátok egymást. Aha, persze.
2016. febr. 21. 22:42
 13/37 A kérdező kommentje:

Már megint jönnek a "kamu kérdés" emberek.

Akárhol olvasok kérdéseket mindig "kamu,kamu".

Egyébként a járdán sétáltunk és közvetlen mellettünk volt a temető,nem azért kívántuk meg egymást mert temetőt láttunk-.-,a temető volt az a hely,ahol perpill nem tartózkodott senki,és tudtuk "csinálni".

2016. febr. 21. 22:45
 14/37 anonim ***** válasza:

"a temető volt az a hely,ahol perpill nem tartózkodott senki,és tudtuk "csinálni""

Ja értem, gondolom, ha szarnotok kell, és épp a temető van közel, azt is simán elintézitek odabent ahelyett, hogy keresnétek egy vécét.

2016. febr. 21. 23:06
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogy fagytatok volna egymásba! 18-évesen ennyire erkölcstelen vagy? Mi lesz veled később?Elgondolkoztál azon? Hogy ez még poénnak is gusztustalan.Őszintén.Melyikőtök ötlete volt?
2016. febr. 21. 23:06
 16/37 A kérdező kommentje:
Az enyém.
2016. febr. 21. 23:09
 17/37 anonim ***** válasza:
Az a legszánalmasabb, hogy még el is dicsekszel vele itt, GyK-n, mintha ettől hatalmas YOLÓk lennétek :D
2016. febr. 21. 23:22
 18/37 A kérdező kommentje:

Nem,dicsekedtem én egyáltalán:)

Csak kíváncsi voltam az emberek véleményére.

2016. febr. 21. 23:23
 19/37 anonim ***** válasza:
37%
Jól tettétek, nekem is fent van a bakancslistámon a temetős szex. És nem, nem érdekel, hogy nem erkölcsös meg egyéb baromságok.
2016. febr. 21. 23:29
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

A 22:42-es vagyok, és nem arra utaltam, hogy kamu a kérdés, hanem hogy direkt mentetek temetőbe szexelni.

Egyébként elég szemét dolog. A halottaknak nyilván mindegy, de neked hogy este, ha valamelyik közeli rokonod sírján kefélne két ösztönlény?

2016. febr. 21. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!