Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ez ilyenkor? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez ilyenkor? Van olyan lány aki megértené?

Figyelt kérdés

Volt egy párszor mikor egy csajjal közelebb kerültünk egymáshoz és mikor odanyúlt akkor úgy fel voltam izgulva hogy azt hittem mindjárt elsülök. Ez miatt nem is mentem tovább meg a helyszín se volt a legalkalmasabb. Belegondoltam hogy ha elehetőségem lenne egyéjszakás kalandra akkor én tuti h nem bírnám sokáig.

3 éve volt barátnőm, akkor egyszer és azóta se találtam senkit de vele se jártam sokáig. Azóta pár lánnyal smárolás de konkrétan szex nem volt.

25f

2016. febr. 19. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen csak a hosszútávra el is kell jutni. Ha az elején béna, ki lesz ba***va a p***ba.
2016. febr. 22. 01:23
 12/12 anonim ***** válasza:
ahogy már korábban is írtam, hogy ha nem egy lelkifogyatékossal akar összejönni, akkor nem lesz kidobva
2016. febr. 23. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!