Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság lenne ha elrántanák egy szál cigarettát amikor a csajom lovagol rajtam?
Figyelt kérdés
Szóval hátradőlve kényelmesen henyélek miközben a csajom jól leápol. Ő is dohányzik és nem zavarja a füst. Még nem próbáltam eddig.2016. febr. 18. 11:40
11/27 anonim válasza:
Én nagyon igénytelen dolognak tartom a dohányzást.
12/27 A kérdező kommentje:
Jó jó tényleg csúnya dolog. De a kérdésre szerettem volna választ.
Köszi mindenkinek!
2016. febr. 18. 13:27
14/27 A kérdező kommentje:
Mi igen?
2016. febr. 18. 14:19
15/27 anonim válasza:
Igen, szerintem bunkóság lenne.
16/27 A kérdező kommentje:
Miért lenne? Légyszíves válaszold meg.
Köszi!
2016. febr. 18. 14:47
17/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszene a dolog.
Neked tetszene,ha a barátnőd elszívna egy cigit,miközben nyalod?
18/27 A kérdező kommentje:
Igen,szerintem nekem tetszene.
2016. febr. 18. 15:04
19/27 anonim válasza:
Azért tartom bunkóságnak, mert szerintem a kettő nem összeegyeztethető. Nekem sértő lenne, hogy lovagolok, élvezet adok, a másik meg dohányzik alattam, mintha valami olcsó csicska lennék, akit figyelemre sem méltatnak.
Arról nem beszélve, hogy szerintem oltári gáz dolog. Nekem azt mondaná: unod a dolgot, akkor meg lovagoljon rajtad valaki más.
De emberek vagyunk és mások, ha őt nem zavarja, minek kell a mi véleményünk? Ezt meg én nem értem.
20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon kedves vagy.
2016. febr. 18. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!