Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is bunkóság, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkóság, hogy egy fiú azt mondta nekem szex után, hogy "végeztem"?

Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
"Elmentem" jobb?
2016. jan. 22. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nem feltétlen, inkább örülök, ha szól, hogy elment, mert én ritkán veszem észre, ha belém élveznek. Ebben az esetben nem az. Ha legurul rólam, benyögi hogy végeztem és utána hozzám sem ér, bealszik vagy ilyesmi...akkor bunkóság.:)
2016. jan. 22. 23:24
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Igen.

Ezért nem kell "egy fiú"-val szexelni, hanem a barátoddal. De a párkapcsolat már luxus. Ennek alapján a bunkóságon túl is tudok véleményt alkotni.

2016. jan. 22. 23:25
 4/8 RRR ***** válasza:
az
2016. jan. 22. 23:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért kell bejelenteni?
2016. jan. 22. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
én csak nyeríteni szoktam, de még senki nem mondta, hogy bunkó vagyok
2016. jan. 22. 23:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
En meg jol be tettem volna popoba. Nem jartattam volna szam
2016. jan. 22. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

elég bunkó ... én mindig csak annyit mondok:

"Kedves hölgyem! Kimeszeltem kend szülőcsatornáját. Most angolosan távoznék ha nem bánja. További szép napot és kellemes húsvéti ünnepeket!"

2016. jan. 23. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!