Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság szólni a barátomnak hogy szex kozben adjon ki hangot?
Soha nem sohajt vagy ad ki valamilyen hangot. Nagyon ritkán annyit mond : "ohhh isteneeem!"
Volt hogy radiator csobe kapaszkodott, a parnat/takarót szorította, vagy épp a fogát csikorgatta. Látszik rajta hogy visszafogja magát, és ez engem zavar.
Én is imádom.. Ha hangot ad a dolognak !!! :D de valóban tudnak igen hangosak lenni !!
Egyszer mikor náluk voltunk ( panel ) - ban. Átszolt az apukája, hogy kinőttek már az ilyen jellegű hatásokból... Vagy valami hasonlót.
Másnap nagyon ciki volt leülni a szüleivel reggelizni !! :C kb csak a barátom tudott enni !! :D
23! L.
Én se adnék ki alapból hangot, de néha annyira megkínoz, hogy nem bírom ki.
Szerintem nem bunkóság.
háá de azt tedd hozzá hogy engedje el magát stb. ne csak hogy adjon ki hangot.
Hanem az egészet elmagyarázva. Ne legyen már feszült, akármi, előtted nem kell, stb stb. Me ha csak ezt mondanád az furán hangzana, nem feltétlen jelentene bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!