Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar, h a pasitok testét megnézik a lányok?
Figyelt kérdés
Pl utcán azt veszed észre,h a csajoknak majd kiesik a szemük úgy nézik a pasitokat.2016. febr. 18. 11:13
1/9 anonim válasza:
Szánalmas, hogy ennyire képes, hogy más paliját nézegesse...
2/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel. Irigykedjenek csak, pont nem érdekel. Lehet, talán még jót is tesz az önbizalmamnak.
Fejben úgyis tudnám, hogy ő hozzám tartozik, én pedig hozzá, tehát egymáséi vagyunk, nem másé. Egyébként meg én előbb elkezdenék jót mosolyogni, és szánalmasnak tartanám, minthogy felzaklatna.
3/9 anonim válasza:
Kérdező Te komolyan elhiszed hogy a magyar nők más átlagos pasija után epedeznek?Ne viccelj már,ezek mind atléta alkatú,Chr.Ronaldo arcú domináns macsót akarnak,nem a Te pasidat-)
4/9 anonim válasza:
Ez ellen sajnos nem tudsz tenni, a nézés sosem volt bűn. Elhiszem, hogy zavar, az én pasimat is gyakran nézegetik kis szánalmas ribik, úgy hogy vele vagyok. Általában ilyenkor azt szoktam tenni, hogy adok egy szájrapuszit a páromnak és hozzá bújok. Ilyenkor általában már észre szokták magukat venni és abbahagyják a szánalmas bámészkodást. Bár sosem fogom megérteni, hogy miért bámulnak látványosan egy olyan pasit, aki fogja a párja kezét. Talán mert kis gonosz, irigy ribik.
5/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, nézni még szabad.
Tudod, nem azé a madár aki meglátja, hanem aki meg tudja fogni. :D
6/9 anonim válasza:
Engem ilyenkor elönt a büszkeség, hogy igen, az enyém, és általában kézenfogva sétálunk, tehát látják, hogy foglalt, vagy adok neki egy puszit, általában megnézik, a legtöbben próbálják nem feltünően, dehát nem nagyon jön össze.
7/9 anonim válasza:
En kikakadok. :D
Nagyon feltekeny vagyok, szoktam is mondogatni paromnak, hogy eletem vagya, hogy csak en lathassam es mas csaj ne. :D Tudom, hogy ez nem teljesen "egeszseges" hozzaallas, de nem kell nezelodni, foleg, ha az o kezet is fogja a pasija (igen, ilyen is volt mar).
9/9 anonim válasza:
Ne sajnald, o szerencsere "boknak" veszi. :) viszont nem ertem, hogy nem jott le a valaszombol, hogy en magam is tudom, hogy ez nem a legjobb hozzaallas, es ha lejott, akkor miert kell ilyet hozzafuzni, mindenesetre nem csak en vagyok defektes ezekszerint. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!