Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, amennyiben szerelmesek vagytok, a 14 cm-es pénisz elég?
Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 18:54
11/17 anonim válasza:
A férjem egyéjszakásnak indult,mikor megdugott sem fintorogtam rá.Neki is olyan 14-15 körüli lehet.Azóta feleségül is vett:D
13/17 anonim válasza:
annyira nem lehet egy nő szerelmes, hogy annyi elég legyen neki, sajnálopm:S
14/17 anonim válasza:
Nekem bőven elég lenne,legalább lehet vele vadulni,nem böködné a méhszájamat.24/l
15/17 anonim válasza:
ha szerelmes vagyok, bármekkora elég :)
16/17 anonim válasza:
Elet nem ilyen egyszeru !!Sosem a megfelelo emberek talakoznak ezert vannak ilyen buta kerdesei az embernek es letezik ez a weboldal.Ertelmetlenul letezni es okokat kutatni nevetseges.
Nem gunyolodasbol irtam. 23/f
17/17 anonim válasza:
lehet 20 cm is 3 perces :D azt jobban utálják mint ha csak 14 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!