Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim 

válasza:

Amennyiben még nem dugták meg, akkor igen :)
2/8 A kérdező kommentje:
Kár :(
2016. febr. 16. 16:46
4/8 anonim 

válasza:

Majd ha eleget csináltad jobban fogsz örülni egy jó szopásnak nyugi :)
5/8 A kérdező kommentje:
Ha szüzesség elvesztésének számít a címben szereplő két tevékenység, akkor már 12 évesen elvesztettem, ha viszont nem, akkor 25 éves szűz vagyok.
Fiú vagyok egyébként.
2016. febr. 16. 17:12
6/8 anonim 

válasza:

A fiú is csak akkor veszti el, ha megdug egy lányt (vagy pasit, ha olyan az irányultsága)
7/8 A kérdező kommentje:
És a leszbi?
2016. febr. 16. 17:15
8/8 anonim 

válasza:

Az nem tudja :D
Am ha úgy vesszük, akkor a buzogányos(a normális kifejezést nem engedi a gyk o.O) sem.
Ha meg nem úgy vesszük, akkor meg az is aki 69-ezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!