Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben leginkább nyáron amikor meleg van szoktam sört inni amikor lovagol a csaj, mert nagyon kitikkadok közben. Szerintetek előfordulhat, hogy félrenyelek? Még szerencsére nem fordult eddig elő.
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 16:04
11/14 A kérdező kommentje:
Ne úgy gondold,hogy iszom mint a güzü. Egyébként sem vagyok alkesz csak jól esik,felfrissülök. Mint korábban írtam sokszor becsusszan ásványvíz stb... Őt nem zavarja bár már nem vagyunk olyan jóban,ritkábban szeretkezünk. Lehet tényleg bunkónak tartanak az emberek de nem vagyok rossz ember. A kérdés komoly...
2016. febr. 16. 18:37
12/14 anonim válasza:
szard le őket :D én is szoktam sört kortyolgatni dugás közben...kutya pózban is van hogy félrenyúlok az üvegért meghúzom aztán cső ;)
13/14 A kérdező kommentje:
Végre!
Én hamar kitikkadok azért szoktam. Ettől függetlenül nem vagyok kövér (70kg vagyok) egészséges vagyok stb...
Köszi!
2016. febr. 16. 19:22
14/14 anonim válasza:
én is 70 körül vagyok és huszonéves...hasam sincs, edzek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!