Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet valaki ilyen undorító?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ilyen undorító?

Figyelt kérdés
18 leszek és kirándulni voltunk a Balatonon az osztállyal. Egy szobatársam mestruált és azalatt a 3 nap alatt amíg ott voltunk nem volt hajlandó fürdeni. Egyik este kimentem a boltba kajáért mikor megláttam hogy a szobatársam egy fa tövében van két fiú osztálytársammaal akik ujjazzák. Elment az étvágyam azonnal. A csaj aztán egész este sírt de nem sajnálom. Umdorító látvány volt. Létezik még ilyen gusztustalan dolog? Utcán? Ráadásul a csajnak menzesze volt..
2016. febr. 15. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát így járt. Persze csak ha nem nemi erőszakról volt szó!! Ki milyen rózsát szakít olyat szagol!!
2016. febr. 15. 19:27
 12/18 A kérdező kommentje:
Hogy hozzam fel? Sokan nem bírják és félek azt hiszi gúnyolódok. De így jobban belegondolva nekem is gyanús hogy sírt
2016. febr. 15. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg hogy minden oke e . Lehet hogy magatol elmondja. Ha meg nem akkor mond el hogy lattad oket es hogy azert sir e .
2016. febr. 15. 20:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Kedves 12 es hozzászóló. Nem tudom feltűnt e h oda írtam h akkor gondolom így HA NEM NEMIERŐSZAKRÓL VAN SZÓ!!!!! tanulj meg értelmezni egy mondatot mielőtt véleményt alkotsz. Nem fogol sajnálni valakit aki önszántából vállal ilyesmit. Jah és szakadj meg te!!!!
2016. febr. 15. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:
*fogok
2016. febr. 15. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz vele. Vannak ettől sokkal meredekebb szituk.
2016. febr. 15. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Párszor még sìrni fog amiatt a nap miatt, és egy életre megjegyzi a közönyösségedet. Hát ennyi.
2016. febr. 15. 22:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy tényleg nem-e akarata ellenére csinálták? Bár lehet azért sírt, mert fájdalmat okoztak neki véletlen.
2016. febr. 16. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!