Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen undorító?
Figyelt kérdés
18 leszek és kirándulni voltunk a Balatonon az osztállyal. Egy szobatársam mestruált és azalatt a 3 nap alatt amíg ott voltunk nem volt hajlandó fürdeni. Egyik este kimentem a boltba kajáért mikor megláttam hogy a szobatársam egy fa tövében van két fiú osztálytársammaal akik ujjazzák. Elment az étvágyam azonnal. A csaj aztán egész este sírt de nem sajnálom. Umdorító látvány volt. Létezik még ilyen gusztustalan dolog? Utcán? Ráadásul a csajnak menzesze volt..2016. febr. 15. 19:06
11/18 anonim válasza:
Hát így járt. Persze csak ha nem nemi erőszakról volt szó!! Ki milyen rózsát szakít olyat szagol!!
12/18 A kérdező kommentje:
Hogy hozzam fel? Sokan nem bírják és félek azt hiszi gúnyolódok. De így jobban belegondolva nekem is gyanús hogy sírt
2016. febr. 15. 19:43
13/18 anonim válasza:
Kerdezd meg hogy minden oke e . Lehet hogy magatol elmondja. Ha meg nem akkor mond el hogy lattad oket es hogy azert sir e .
14/18 anonim válasza:
Kedves 12 es hozzászóló. Nem tudom feltűnt e h oda írtam h akkor gondolom így HA NEM NEMIERŐSZAKRÓL VAN SZÓ!!!!! tanulj meg értelmezni egy mondatot mielőtt véleményt alkotsz. Nem fogol sajnálni valakit aki önszántából vállal ilyesmit. Jah és szakadj meg te!!!!
16/18 anonim válasza:
Ne is foglalkozz vele. Vannak ettől sokkal meredekebb szituk.
17/18 anonim válasza:
Párszor még sìrni fog amiatt a nap miatt, és egy életre megjegyzi a közönyösségedet. Hát ennyi.
18/18 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy tényleg nem-e akarata ellenére csinálták? Bár lehet azért sírt, mert fájdalmat okoztak neki véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!