Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem van itt ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van itt ilyen pocsék es undorító életem?

Figyelt kérdés
Nincs barátnőm pedig nagyon kanos vagyok. Nincs munkahelyem se szakmám se semmim. Na most igy meg csajozni se tudok mert mit mondjak a csajoknak hogy egy tanulatlan csóró munkanélküli vagyok? Tiszta szar minden jövőm az kilátástalan mit tegyek hogy ne legyek ilyen szareletu? Öngyilkosság??😭

#Elet.pocsek
2016. jan. 3. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Dettó ebben a helyzetben vagyok.

Én most nyelvet tanulok.

25F

2016. jan. 3. 18:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugorj fel hozzam! 34/f Valtoztatok az eletetden!
2016. jan. 3. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem is rossz, nincs pasim,tanulok. Szerintem menj tanfolyamra,vagy keress egy egyszerubb munkat! De ez csak tipp! Ettol az onbizalmad is nagyobb lenne.
2016. jan. 3. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
egyszerű munka nem fizet jól, de kezdetnek megteszi
2016. jan. 3. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk tegyel erte... Rinyalni a legkonnyebb.
2016. jan. 3. 18:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Na most gondolom mennyire le leszek pontozva, de azért is leírom a véleményem. Ne vedd kioktatásnak de hát te írtad ki a kérdést. Én elég szegény családból származom gimi után rögtön elmentem dolgozni. Már előtte ott volt az a csodálatos nő mellettem aki most is :) Ezért láthatod hogy nem munkahely és a pénz a fontos a normális nőnek. Nem tudom hogy van-e valami gyár a környékeden de ezekbe a gyárakba gyakran keresnek operátorokat (gyári munkásokat) azt megpróbálhatnád. Elsőre nekem se sikerült és nem is egy álom meló de kezdetnek tökéletes sőt van aki egész életében ilyen helyen dolgozik. Én anno a nokiába is elmentem volna takarítani férfi létemre. A munkanélküli hivatalba nem nagyon fognak segíteni de egy próbát az is megér. Hátha elindítanak egy tanfolyamot vagy stb. A munkaközvetítő lehúzós de ameddig át nem vesz a cég az is több a semminél. Sok sikert kívánok az életben is kitartást. Meg lehet csinálni csak küzdeni kell viszont ha te nem teszed senki nem fog helyetted előre jutni. Remélem tudtam segíteni szép uj 2016-s esztendőt.

26/F

2016. jan. 3. 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A csajozáshoz nem feltétlenül kell pénz, elég ha jó a szöveget és látják, hogy magabiztos vagyok. Randinként egy-egy kávéra vagy valami másra csak futja már. De ez a kisebbik a problémád, a nagyobbik az, hogy be vagy fásulva. Ha a csajozáshoz nem is, de az élet más részeihez szükséged lesz pénzre. Legalábbis ha valaha el akarsz majd költözni attól, akinél épp héderelsz és független akarsz lenni. Ha ennek a valakinek van türelme ahhoz, hogy kivárja még, amíg esetleg elvégzel valami felnőttképzést, akkor még most gyorsan kezdj bele! Rengeteg jó szakmát felnőttképzés van, amivel utána jó eséllyel el is tudsz helyezkedni. Ha érettségid sincs, még azt is hamar le tudod tenni, akár több osztályt is egy éven belül! Minden csak akarat kérdése! Ez a te életed és változtatni egyedül csak te vagy képes rajta! Tudod: nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Tudom, hogy egyedül érzed magad és úgy érzed nincs senki, akire támaszkodhatnál, de éppen ezért is kell belekezdened valamibe, hogy új embereket ismerj meg! Még semmi sincs veszve, volt ismerősöm, aki 34 éves korában jött rá, hogy nem akar élete végéig építkezéseken sittet talicskázni és beiratkozott esti iskolára. Sohasem késő! Szurkolok neked, haver! Kapd össze magad és bässz oda keményen! :D
2016. jan. 3. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Nah most ha ezt elolvasná egy no, akkor biztos osszeakar jönni veled... Jah bocs nem.

Ha az életed működik, akkor ezerszer könnyebb csajozni, es itt rohadtul nem a pénzre gondolok, a nőknek nem ez kell. Nézd meg mit irt a srác nem sokkal előttem, ott volt mellette a lany mert voltak céljai. A no biztonságot akar! Ha vannak terveik ami fele haladsz, az azt fogja neki mutatni, ha család lesztek, majd igy fogsz küzdeni azért is. Jo persze most kanos vagy s neked bőven elég csak egy numera is, nem kell család meg egyébb hülyeségek, de a no igy van kódolva. Szerintem fiatalon lehet találni munkát kezdesnek,utána majd házalsz az önéletrajzoddal s lesz jobb. Sok sikert!

2016. jan. 3. 19:20
 9/13 anonim ***** válasza:

hát mondjuk ne egy rohadt nagy lusta disznó legyél.. nincs se szakmád, munkád, és nem is tanulsz...

utálom azokat az embereket, akik nyavalyognak a saját nyomorukon, de fel nem emelnék a seggüket, hogy változtassanak :D

2016. jan. 3. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem majrézni kell, meg öngyilkosnak lenni, hanem tenni valamit, annak érdekében hogy jobb legyen.

Megkérdezném hogy hány éves vagy?

Már nem azért a szájbab.@szott 2 forintért, de még egy, ótvar, tanulatlan, buta cigánynak is megvan a munkalehetősége. (amivel, vagy él, vagy nem)

Egyes embereket, nagyon nehéz megérteni, aki csak ajnározik meg a fejét fogja, ahelyett hogy megemelné a szaros seggét és kezdene az életével valamit.

2016. jan. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!