Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem van itt ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van itt ilyen pocsék es undorító életem?

Figyelt kérdés
Nincs barátnőm pedig nagyon kanos vagyok. Nincs munkahelyem se szakmám se semmim. Na most igy meg csajozni se tudok mert mit mondjak a csajoknak hogy egy tanulatlan csóró munkanélküli vagyok? Tiszta szar minden jövőm az kilátástalan mit tegyek hogy ne legyek ilyen szareletu? Öngyilkosság??😭

#Elet.pocsek
2016. jan. 3. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Legyen valami, amiben jó vagy. Ez elég a csajozáshoz. Szerintem a legegyszerűbb olvasni. Jó minőségű könyveket, nem ponyvát. Az iszonyat építeni fog. Szókincsben és témákban. Egy csomó dolgot fogsz tanulni más életekből.

Amúgy meg a legfontosabb: tanulj nyelvet. És kezd újra külföldön. Egy két év alatt elég jó lehetsz. És már indulhatsz is.

2016. jan. 3. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Konkrét példa: ha nem vagy finnyás németországban betegápolóként szarrá keresheted magad szaktudás nélkül. egy barátom apja pl 60 évesen indult el ki így onnan tudom.
2016. jan. 3. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:

"Nincs barátnőm pedig nagyon kanos vagyok. Nincs munkahelyem se szakmám se semmim."

repper még lehetsz

2016. jan. 4. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!