Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen undorító?
Figyelt kérdés
18 leszek és kirándulni voltunk a Balatonon az osztállyal. Egy szobatársam mestruált és azalatt a 3 nap alatt amíg ott voltunk nem volt hajlandó fürdeni. Egyik este kimentem a boltba kajáért mikor megláttam hogy a szobatársam egy fa tövében van két fiú osztálytársammaal akik ujjazzák. Elment az étvágyam azonnal. A csaj aztán egész este sírt de nem sajnálom. Umdorító látvány volt. Létezik még ilyen gusztustalan dolog? Utcán? Ráadásul a csajnak menzesze volt..2016. febr. 15. 19:06
1/18 anonim válasza:
Én annyit mondok: Aki hülye haljon meg. És ezt a szobatársadra értem.
3/18 anonim válasza:
Honnan tudod? Lehet hogy pont egy nemi erőszakot volt szerencséd látni.
Erre nem gondoltál?S most függetleníts el a fürdéstől!!!
4/18 anonim válasza:
Ha-ha-ha!
Nahát milyen érdekes történet!
Hol olvastad?
5/18 A kérdező kommentje:
Nevetgéltek. Nem hiszem hogy erőszak. Mellesleg a csaj se az ártatlanságáról híres. Csak lesokkolt hogy ilyen is megtörténhet
2016. febr. 15. 19:13
6/18 A kérdező kommentje:
Am hidd el örülnék ha csak olvastam volna és nem kellett volna látnom
2016. febr. 15. 19:15
7/18 anonim válasza:
Fáj, hogy nem te voltál ott mi? Kis álszent :D
8/18 A kérdező kommentje:
Ok ha nem tudtok normálisakat írni ne írjatok semmit
2016. febr. 15. 19:19
9/18 anonim válasza:
Ha sírt akkor valoszinuleg annyira nem akarta hogy megujjazzak ..
10/18 A kérdező kommentje:
Nem merem megkérdezni tőle. De ha nem kérdezem és tényleg baj van...mit tegyek
2016. febr. 15. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!