Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Hány éves korotokban volt először vibrátorotok? Ki vette nektek? Most hány ilyen segédeszközötök van? (Kort is)
30 éves korom körül kaptam az elsőt férjemtől :)))
Jelenleg három van :P
43.év.
A szeretőm vette búcsúajándékként, tudta hogy a férjemre nem számíthatok. Egy darab, ugyanazt a típust vásárolom nagyjából 2-3 évenként.
38N
hat fiam en mar kiprobaltam sokmindent kapanyel.soprunyel.partvisnyel
asonyel sodrofa na ez volt alegjobb Zsuzsineni87L
4 es attól,hogy van v,kinek vibrije,miből gondolod a férje nem dugja meg??? :PP
Mint írtam nekem is van három,,és attól még rendszeresen szexelünk férjemmel is :P
Egyik nem zárja ki a másikat :))
19 évesen kaptam az akkori barátomtól. Rózsaszín, rezgős és kis méretű, nincs 14-15 cm.
Most is megvan még. A jelenlegi barátommal volt már hogy elővettük és a puncimba raktam, miközben szoptam őt. Nagyon jó érzés!
22/L
#3as vagyok
Többen kérdeztétek privátban, hogy miért nem számíthatok a férjemre vagy mit jelent ez. Erős tévhit hogy minden kapcsolatban a férfi akar több/minőségibb szexet, rengeteg lány-nő is szenved ilyesféle hiánytól.
Köszönöm 3-aska az ilyen megközelítést!
Pont erre gondoltam: kérdezhettem volna úgy is: "Égő, ha én magam veszek vibrit a párom mellett?"
Mert valójában én vagyok rákattanva a vibrátorokra, nem a párom követelte ezeket.
A kérdezőnek :))
Már miért lenne égő??
Mi nők is bátran bemehetünk egy-egy ilyen üzletbe..:))
De ha még is cikinek érzed rendelj !!!! Ez is megoldás lehet :))
Bár én jobb szeretem látni,megfogni amit veszek :) Vagy veszünk,mikor,hogy :))
Egyenjogúság van,ez erre is kiterjedhet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!