Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen vibrátorotok van? Milyen sűrűn használjátok?
Figyelt kérdés
23/L2015. aug. 5. 15:22
1/7 anonim válasza:
Van egy "anyád fekete szeretője" fantázianevű 22/5-ös, van egy "Anális majális" análvibri 8/2, egy "Törpicsek" 12/3 és egy sima zselés 17/4-es!
2/7 anonim válasza:
hát én ma rendeltem meg, és ez az első...olyan a kinézete és a színe is mint egy péniszé és távirányítós...de valahogy még nem kapott el a szexelhetnék :) 21/l
3/7 anonim válasza:
Én nem győzöm az elemet venni....! L
4/7 anonim válasza:
a 14/4-es farkam milyen nevet kapna ?
6/7 anonim válasza:
Sose volt vibrátorom... a humán típust szeretem és elég sűrűn használom...
39N
7/7 nevergeorge válasza:
Nekünk ilyen van:
Nem túl nagy, de azért persze nem is kicsi.
Persze az elemeket ez is tudja zabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!