Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok? Nektek mennyi az annyi?
Figyelt kérdés
Az én 16,5 hosszu 5 centi vastag farkam jo? Mit gondoltok?2016. febr. 13. 17:37
1/11 anonim válasza:
Először is hisszük, ha látjuk, hogy tényleg annyi, ha már ezzel dicsekszel, másodszor nem ez számít igazán, hanem hogy hogy teljesítesz vele.
2/11 A kérdező kommentje:
1. Ha akarod látni, küldhetek ;) és akkor mi az amit elvártok a sráctól?
2016. febr. 13. 17:40
3/11 anonim válasza:
Küldj. :) Semmi extra: tisztaság, ápoltság, figyelmesség, érezze, hogy nekem jó-e, amit csinál, a micsodától pedig a keménység.
4/11 anonim válasza:
Akkor johet nekem is,mert en sem hiszem. Tisztaban vagy vele,h mennyi 5cm?!
/L
5/11 anonim válasza:
Nincs farokméretben elvárásom, persze azért jobb ha több mint 6 centi és kevesebb mint 20. A tiednél lehet véknyabb is. De ha más mint amit leírtam akkor se dobnám ki miatta a partnert.
7/11 anonim válasza:
Ezzel dicsekedni?:D Ha nekem akkora lenne nem verném nagy dobra.
8/11 A kérdező kommentje:
Azért az értékelés elmond mindent rólatok ;)
2016. febr. 13. 17:53
9/11 Sunshinedoll válasza:
Nekem nincs farkam, szóval nem tudok információt szolgáltatnia méreteimről.
10/11 anonim válasza:
Méretre jó, de nekem a kisebb is bőven elég. 10-12 centitől már lehet vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!