Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, tudnátok kérlek segíteni?
21 éves vagyok és megismerkedtem egy 28 éves férfival, aki szexkapcsolatot szeretett volna velem, de én elutasítottam (erősen idegenkedem ettől a "műfaj"-tól), majd pár hét múlva már mint barát szeretet volna velem találkozgatni. Szerintem még mindig nem tehetett le első ajánlatáról, kicsit gyanúsnak érzem.
Nyilván ez nagyban személyfüggő, nem minden ember egyforma, de mégis, ti ezt a helyzetet hogyan látjátok?
Köszi!
Értékelem az iróniát :)
Kedves második, köszönöm a kioktatást. Szüleim pont ebben a korban ismerkedtek meg 7 év korkülönbséggel és máig boldogan megvannak együtt, így nem kell mindenkit lehülyézni, aki hasonló cipőben jár.
#4 a kivétel erősíti a szabályt.
Azt hülyéztem le, aki nem tudja kiszámolni azt, hogy egy meg egy. Jelen esetben kb. ilyen bonyolult a feladvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!