Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett férfiak válaszolnátok? Kérlek!
Ti mit gondoltok erről:
Van egy aranyos kollégám, nagyon jól elvagyunk, mondhatni barátok vagyunk. Sok dolgot elmondott, ami bántja, én is neki, de munkán kívül nem szoktunk találkozni. Egyszer kibukott a dolog, hogy csípjük egymást, de nem kezdünk semmibe megbeszéltük. Viszont elelt 3 hónap azóta, rengeteget beszélünk telefonon munkán kívül. Bent mindent együtt csinálunk. A kollegáink már azt tetjesztették, hogy összejöttünk, pedig nem. Mások szerint tuti össze fogunk jönni. Én benne lennék.
Úgy érzem, borzasztó összhangban vagyunk, imádjuk húzni egymást, nagyon sok huncutságot követünk el a másik felé, kis játékosan csibészkedünk. Ő viszont szabaf akar lenni, nem akar kapcsolatot.
Mit gondoltok, ha tényleg ennyire egy hullámhosszon vagyunk, a szavai ellenére összejöhet a dolog?
Egyszer beismerte, hogy több vagyok neki, mint barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!