Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irogat nekem a masszőr akihez menni fogok?
Figyelt kérdés
Beállt a nyakam ezért a környékemen kerestem egy masszőrt. Emailben kértem időpontot a férfitól aki bejelölt facebookon és irogat nekem..de még csak nem os ismerjük egymást és már olyan kérdéseket is feltesz mint hogy, van e pasim. Ezek után elmenjek hozzá masszíroztatni vagy ne? 20/L2016. febr. 12. 13:26
1/15 anonim válasza:
Ha szexelni akarsz nyugodtan mehetsz hozzá :D
2/15 anonim válasza:
Az bizony nem masszőr, kislány.
3/15 anonim válasza:
Szerintem keress másik masszőrt. Ha pesti vagy tudok ajánlani jót, csak írj rám.
4/15 anonim válasza:
Egyértelmű jelzés, hogy nem csak a nyakadat akarja megmaszírozni.
5/15 anonim válasza:
Az biztos h nem masszőr :D De még ha az is lenne, szexpartnert keres ha nem esne le neked.
6/15 anonim válasza:
Lesz ott csiklómasszázs, ha elmész :)
7/15 A kérdező kommentje:
Tehat ne menjek el hozza..:)
2016. febr. 12. 14:29
8/15 anonim válasza:
Ezért járok női masszőrhöz.
Nyilván a férfiak többsége sem olyan, mint akibe neked sikerült belefutnod, de én egy 40 órás masszázs tanfolyamon is olyan férfi oktatót fogtam ki, aki enyhén szólva kifogasolható módon viselkedett ilyen szempontból.
9/15 A kérdező kommentje:
De mivel ez nyakmasszazs gondolom nem kell levetkoznom.. Szoval ruhaban nem sok mindent tud tenni.
2016. febr. 12. 15:00
10/15 anonim válasza:
Nyak masszázs ide vagy oda.Miért érdekli a magánéleted?
Miért jelölget be téged?
A sok miért.Keress egy olyan masszőrt,Akit a munkája érdekel,s nem a másik magánélete.
Mellesleg,kell az neked? Még hogy ha nem is kell levetkőznöd.Hogy zaklasson a férfi? Ezen gondolkodj el.
Ismerjük az ilyet.Majd amikor odamész,akkor majd vedd le a felsőt mert .....
Száz szónak is egy a vége.Keress mást.
Szerintem ha itt kapsz privátot valakitől.Még az is biztonságosabb lehet mint ez az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!