Hol és melyik masszőr képzést tudnátok ajánlani?
Szia! Én is gyógymesszőr vagyok és nem akarlak lebeszélni erről a szakmáról! Nekem bejött és imádom csinálni!:)
Amúgy én a "Masszázsakadémián" végeztem és teljesen elégedett voltam a képzéssel, pedig mi voltunk annak idején az első gyógymasszőr csoportjuk, így még nem minden volt teljesen kiforrva.
Mind elméletben mind gyakorlatban kellő alaposságú képzést kaptunk, melyet azóta is jól tudok hasznosítani.
1:
Gondolom akkor te egy rossz szakember vagy ezek szerint, de akkor legalább ne reklámozd a tudatlanságod, mert tudod én is orvosi gyógymasszőr-fizioterapeuta vagyok és eléggé sikeres és értékes vagyok ebben a szakmában! :)
Attól, hogy te egy olyan szakmát választottál ami nem is érdekel és rossz szakember vagy attól még mást nem kellene lebeszélni, hülye magyar mentalitás... :)
2:
Örülök, hogy megtaláltad az utadat és hogy ezt a szakmát szívvel lélekkel csinálod, mert csak így lehet gyógyítani és ilyen szakemberek kellenek, mint mi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!