Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
Eddig 4 fiúval voltam, de egyikkel sem élveztem a szexet, pedig szerintem nem voltak bénák, sőt jól csinálták. De aktus közben mindig arra vártam, hogy legyen már vége... A nyalást sem élvezem, pedig azt is jól csinálták, de valamiért nem esik jól, nem izgulok fel tőle. Sosem mentem még el fiú által, csak úgy, ha magamnak izgattam a csiklómat, hüvelyi orgazmusom soha semmilyen formában nem volt. Pedig amikor egyedül vagyok, szoktam néha kívánni a szexet/gondolni rá, viszont amikor lehetőségem is van szexelni, akkor nem akarom annyira. Mostanában maszturbálni is egyre ritkábban szoktam. 20/L
2016. febr. 12. 01:12
 1/5 anonim ***** válasza:
szedsz fogamzásgátlót? nem szoktál sokat stresszelni?
2016. febr. 12. 02:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Sexualitásodon is érdemes lenne elgondolkodni.

Előtte akartad?

Legközelebb úgy kezd el ha olyan érzés van benned, hooooogy..., "tedd már beeeeeeeeeeeeeee!!!!"

2016. febr. 12. 04:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem leszbi vagy, próbàld ki egyszer lànnyal
2016. febr. 12. 04:43
 4/5 anonim ***** válasza:

El tudod engedni magad? Vagy valami miatt görcsölsz? Testrészed miatt? Vagy rástresszelsz a szitura?

Szeretted a barátaidat?

Szerintem próbáld úgy, hogy amikor nagyon kívánod akkor csak sokáig simogatás csókok legyenek. És ha nem mered megmondani mi és hol jó neked akkor fogd meg a kezét és tégy úgy mintha a tied lenne simogasd a kezével magad.

Nyalásnál mond nyugodtan közben hogy finomabban vagy lassabban csinálja. Hidd el így a fiúnak is könnyebb lesz.

2016. febr. 12. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:

előjáték, sik(os)ító, kommunikáció, saját és a másik testének megismerése.

BIZALOM. Ne feküdj le olyannal, akivel nem tudsz nyíltan a szexről beszélni.

2016. febr. 12. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!