Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik miért gondolják azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért gondolják azt, hogy nekik alanyi jogon jár a szex?

Figyelt kérdés

Sokan úgy tesznek, mintha az valami főbenjáró bűn lenne, ha egy szingli nő egy szingli pasival szexel, hogy ő ettől már ilyen meg olyan qrva, stb. A kedvencem amikor valaki azt mondja hogy megdugatja magát és kihasználják. Kérdem én, tán egy nőnek nem lehet igénye a szexre? Ha csak fekszik mint egy darab fa, neki akkor is lehet sorozatos orgazmusa, a hapsi meg dolgozzon csak azért az egyért. Nem értem, ha egy nő nincs párkapcsolatban, akkor a pasik szerint az lenne a helyénvaló hogy csapjon fel apácának? :D Érdekes, hogy a nők nem problémáznak olyanokon hogy "jaj te szexeltél ezzel meg azzal, most már életed végéig érezi fogom rajtad a másik szagát".

Ja és az is érdekes hogy a pasik úgy kerülik a tapasztalatlan lányokat mint a forró kását, akkor kérdem én, honnan szerezzen az ember lánya tapasztalatot, ha ti már bottal sem érnétek ahhoz, aki 2-nél több pasival volt? :)

2016. febr. 10. 22:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ez egy múltból itt maradt ostoba csökevény, úgy hívják, hogy kettős mérce. Még egy férfit (vagy inkább fiút) jobban megértek, hiszen saját magával lehet elnézőbb. De hogy nőknek miért jó erre bólogatni, azt nem tudom.

Más eset az, amikor valaki saját magától, de a leendő partnerétől is elvárja, hogy szex csakis szerelemből, párkapcsolatban. Sokan akadnak közülük is, akik elítélően nyilatkoznak azokról, akik másféle életet élnek, de ez csak sima szűklátókörűség.

2016. febr. 11. 05:10
 22/25 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi gond, ha egy szingli nő egy szingli pasival szexel, pár ilyen kérdésnél már leírtam erről a véleményem. A társadalom vakkantásaival meg nem kell törődni, ugyanúgy joga van élvezni egy nőnek a szexualitás nyújtotta örömöket, mint egy férfinek. Ha kapcsolatban vannak és megcsalják egymást, az viszont már bűn. Ez az én véleményem, rám kell hallgatni, saját magunknak éljük az életünket, nem pl. Rózsika néninek a szomszédban, aki igen lesújtóan tud nézni a szomszéd lányra illetve fiúra, ha a fülébe jut, hogy "jól érezte" magát, miközben leány korában bizony ő is benne volt a bulikban, 3 dákesszal a pajtában.
2016. febr. 11. 08:00
 23/25 anonim ***** válasza:
Fel vagy háborodva, azért mert sokan általánosítanak és te ugyan ezt csinálod gratulálok. Én speciel férfi létemre ugyan úgy támogatom, hogy egy nő élje ki a vágyait amíg szingli. Viszont az is jó nagy hülyeség, hogy a nők nem problémáznak olyanon hogy a pasi hány meg milyen csajjal feküdt le, mivel igen is jópár nő szokása a múlton rágódni. Emberek vagyunk, sokfélék. Van aki elfogadóbb pasik közt is van aki nem. Akármennyire szeretnéd nem fog mindenki a te véleményeden lenni... 25/F
2016. febr. 11. 08:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Én már a kérdést sem értem :)
2016. febr. 11. 18:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Azért mert a férfiak hülyesége hogy ki akarják sajátítani a nőket ezzel nincs mit tenni gyökerek. Jobban jársz sze.xkapcsolattal vagy rendes kapcsolattal mint az alkalmikkal. Avagy az alkalmikkal ügyesen kell bánni. Olyan pasikkal kalandozz akik ha pletykálnak nem lesz belőle problémád suliba,munkahelyen,ismerősi körben.Én mondjuk pont nem vagyok alkalmis nem volt még ilyenem de azzal is ugyanúgy bajuk van. Azért mert akkor meg megsértődött hogy elküldtem és nem dugtam vele. Tökmindegy hogy a kapcsolatom volt és azért nem az le van sza.rva.
2017. ápr. 27. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!