Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért gondolják azt, hogy nekik alanyi jogon jár a szex?
Sokan úgy tesznek, mintha az valami főbenjáró bűn lenne, ha egy szingli nő egy szingli pasival szexel, hogy ő ettől már ilyen meg olyan qrva, stb. A kedvencem amikor valaki azt mondja hogy megdugatja magát és kihasználják. Kérdem én, tán egy nőnek nem lehet igénye a szexre? Ha csak fekszik mint egy darab fa, neki akkor is lehet sorozatos orgazmusa, a hapsi meg dolgozzon csak azért az egyért. Nem értem, ha egy nő nincs párkapcsolatban, akkor a pasik szerint az lenne a helyénvaló hogy csapjon fel apácának? :D Érdekes, hogy a nők nem problémáznak olyanokon hogy "jaj te szexeltél ezzel meg azzal, most már életed végéig érezi fogom rajtad a másik szagát".
Ja és az is érdekes hogy a pasik úgy kerülik a tapasztalatlan lányokat mint a forró kását, akkor kérdem én, honnan szerezzen az ember lánya tapasztalatot, ha ti már bottal sem érnétek ahhoz, aki 2-nél több pasival volt? :)
Ez egy múltból itt maradt ostoba csökevény, úgy hívják, hogy kettős mérce. Még egy férfit (vagy inkább fiút) jobban megértek, hiszen saját magával lehet elnézőbb. De hogy nőknek miért jó erre bólogatni, azt nem tudom.
Más eset az, amikor valaki saját magától, de a leendő partnerétől is elvárja, hogy szex csakis szerelemből, párkapcsolatban. Sokan akadnak közülük is, akik elítélően nyilatkoznak azokról, akik másféle életet élnek, de ez csak sima szűklátókörűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!